Kartal için her maç final

Kartal için her maç final

Kümede kalma adına zorlu bir süreçten geçen yeşil-beyazlı ekip evinde art arda oynadığı sıralamadaki rakipleri olan Denizlispor ve Göztepe maçlarından sadece 1 puan çıkardı.

Süper Ligin 22. hafta maçında sahasında Göztepe’ye 3-1 yenilen İttifak Holding Konyaspor bu sezon bir türlü kendine gelemedi. Yeşil-beyazlı ekip Avrupa hayaliyle başladığı sezonda şuanda kümede kalma hesapları yapıyor. Konyaspor bu yenilgi ile  20 puanla küme düşme hattında kalmaya devam etti. Göztepe karşısına mutlak galibiyet hesabı ile çıkan yeşil-beyazlı ekip 3-1 yenilerek büyük bir avantajı tepti. Alt sıralarda bulunan Kayserispor’un Denizlispor’u yenmesi Ankaragücü’nün ise Fenerbaçe’yi yenmesi ile küme düşme hattı iyice karıştı.

KRİTİK MAÇLARI KAZANAMADI

İttifak Holding Konyaspor sezonun 8. haftasına girilirken zirve hesapları yaparken Yeni Malatyaspor maçının 10. saniyesinde Serkan’ın gördüğü kırmızı kart ile tüm hayaller tam tersine döndü. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından bir türlü toparlanamadı. Konyaspor sezonun ilk yarısında evinde oynadığı Gençlerbirliği, Antalyaspor, Gaziantep ve Denizli maçlarında rakipleri ile berabere kaldı. Bu maçlarda alınacak 2 galibiyet yeşil-beyazlı ekibin seyrini değiştirecekti.

Konyaspor son olarak iç sahada oynadığı Denizlispor ve Göztepe maçlarını kazanamadı ve kötü süreci devam ettirdi.

HER MAÇ FİNAL

Konyaspor Galatasaray maçının ardından sıralamadaki rakipleriyle karşılaşacağı zorlu bir sürece girdi. Yeşil beyazlılar, 6 haftalık kritik süreçten en fazla puanı almak isterken oynadığı üç maçtan sadece 2 puan çıkarabildi. 3 maçın ikisini evinde oynayan Konyaspor bu avantajı ise değerlendiremedi. Oynanan ilk üç maçta Antalyaspor ve Denizlispor’dan birer puan alan yeşil beyazlılar rakip Göztepe’den ise puan çıkartamadı. Konyaspor bu hafta ise kritik bir maçta daha Kayserispor’a konuk olacak. Kayserispor son haftalardaki çıkışıyla dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından evinde bir başka kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu maç da yeşil-beyazlı ekip için çok büyük önem taşıyor. Bu maçların ardından Malatya deplasmanına gidecek olan Konyaspor zorlu maçlardan en fazla puanı çıkartmanın hesabını yapıyor

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum