Kartal için final serisi

Kartal için final serisi

Fenerbahçe’ye yenilen İ.H. Konyaspor Kasımpaşa maçı ile zorlu bir seriye başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu seride kümede kalma adına kendisine rakip olan ve kendisine yakın puanlı rakiplerle karşılaşacak

Süper Ligin 30. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan İ.H. Konyaspor bu maçla birlikte kendisine kümede kalma adına yakın rakiplerle karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip puan sıralamasında 32 puanla 12. sırada bulunurken küme düşme hattı ile arasında is 6 puanlık bir fark bulunuyor. Konyaspor’un pazartesi günü konuk olacağı Kasımpaşa 30 puanla 15. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında alacağı galibiyetle alt taraf ile puan farkını açmış ve tehlike bölgesinden biraz daha uzaklaşmış olacak. Konyaspor’un zorlu maçtan yenilgi ile ayrılması ise yeşil-beyazlı ekibi büyük bir strese sokacak.

Konyaspor zorlu fikstür sürecinde Kasımpaşa’nın ardından Alanyaspor ile sahasında karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip iki maçın ardından kümede kalma mücadelesi veren Erzurumspor ile deplasmanda Ankaragücü ile de evinde karşılaşacak. Zorlu maçların ardından Konyaspor kümede kalma mücadelesi veren takımlarla karşılaşmaya devam edecek. Yeşil-beyazlı ekip 34 haftada Sivasspor ile deplasmanda 35. haftada evinde Kayserispor ile 36. haftada ise deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibin zorlu fikstüründeki bu rakipleri kümede kalma adına müthiş bir mücadele içerisinde. Konyaspor korkulu rüya görmemek için bu maçlardan en az kayıpla çıkmanın planlarını yapıyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.