Kartal, golcü arıyor

Kartal, golcü arıyor

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya: Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Giray Bulak: İkinci yarıda çok daha farklı, kazanmaya endeksli bir takım olacağız

Lig’in ikinci yarısında ilk yarıya oranla daha başarılı bir performans yakalamak isteyen Konyaspor, ikinci etap hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, Cuma günü start verdikleri devre arası ikinci etap kampı hazırlıklarına dün sabah yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Hasta olan İlyas düzkoşu yaparken, hafif sakatlığı bulunan Cihan Haspolatlı takımdan ayrı olarak fizyoterapist Mustafa Fedai yönetiminde kendisi için hazırlanan program doğrultusunda çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, üç grupta oynanan dar alanda pas çalışması ile devam etti. Çalışma sırasında kasığındaki ağrıları nükseden Recep Aydın, antrenmanı yarıda bıraktı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maç ile tamamlandı. Çift kale maç sırasında genç oyuncu Niyazi ile girdiği ikili mücadele sonrasında acılar içerisinde yerde kalan Fahri sağlık ekibimiz tarafından saha kenarına alındı ve hemen tedavisine başlanıldı. Antrenmanı Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya da izledi.
DÜZKAYA:TRANSFER YAPACAĞIZ
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, transfer çalışmalarının sürdüğünü, ancak görüştükleri isimleri kesinleşmeden açıklamayacaklarını söyledi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer yapacaklarını belirten Düzkaya, “İkinci yarı daha güçlü bir ekip oluşturmak için hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. Transfer henüz kesinleşmediği için isimleri açıklamayı doğru bulmuyoruz. Çünkü isimlerin gündeme gelmesi transfer çalışmalarını zora sokuyor ve sıkıntıya sebep oluyor. Biter bitmez, anlaştığımız isimleri açıklayacağız” dedi. İki haftalık kampı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini dile getiren Düzkaya, “Burada iki haftalık bir kamp dönemimiz olacak. İnşallah kampımız iyi geçecek. İkinci yarıya umutla bakıyoruz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.
BULAK: FORVET ALACAĞIZ
Ligde ilk kampa giren takımların başında geldiklerini ve 27 Aralık’tan bu yana hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten teknik direktör Giray Bulak ise, “Kampımız oldukça iyi gidiyor. Burada güzel bir hava var. Kamp dönemi boyunca 7 hazırlık maçı oynayacağız, bu maçlarda genç oyuncalara ve ligde oynatmadığımız oyunculara şans vereceğiz. Bunun yanı sıra Alanyaspor ve Manisaspor ile kupa maçımız var. Kamp dönemini en iyi şekilde değerlendirip, yapacağımız takviyelerle ikinci yarıya daha güçlü girmek istiyoruz. Forvet mevkiine oyuncu bakıyoruz, bunun için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Ligin ilk yarsında istenilen sonuçları alamadıklarını ifade eden Bulak, “İlk yarıda istediğimiz sonuçları elde edemedik. İkinci yarıda özellikle iç sahada kazanılabilecek bir ekip oluşturacağız. İkinci yarıda çok daha farklı, kazanmaya endeksli bir Konyaspor sahada olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum