Kartal galibiyete uçmak istiyor 

Kartal galibiyete uçmak istiyor 

İ.H.Konyaspor bugün sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Medaş Büyükşehir Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip alt sıralarla bağını koparmak için bu maçı kazanmak istiyor

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 35. hafta maçında bugün sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Medaş Büyükşehir Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Candaş Elbil yapacak. Maçın 4.Hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Süper Ligin 34. haftasında deplasmanda Sivasspor'a 3-1 mağlup olan İttifak Holding Konyaspor Kayserispor maçını kazanarak alt sıralarla puan farkını daha da açmak istiyor. Küme düşme hattının 7 puan üzerinde 40 puanla 12. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip kalan haftalarda stres yaşamanın hesaplarını yapıyor.

SÜPER LİGDE 26 RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor ile Kayserispor bugün yapacakları maçla birlikte Süper Lig'de 26. kez karşılaşacak. 

İki takım arasında Süper Lig'de daha önce oynanan 25 karşılaşmada, yeşil-beyazlı ekibin galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Anadolu Kartalı, söz konusu 25 maçta rakibi karşısında 10 galibiyet, 8 beraberlik 7 yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmayı Konyaspor son dakika golüyle 2-1 kazanmayı başarmıştı. 

AHMET ÇALIK SAKAT 4 OYUNCU SINIRDA 

Konyaspor’da sakatlığı süren  Ahmet Çalık bu maçta forma giyemeyecek. Çalık’ın yerinde yine Adil Demirbağ’ın forma giymesi bekleniyor. Konyaspor'da ayrıca sarı kart sınırında bulunan; Kravets, Cikalleshi, Skubic ve Hadziahmetovic Kayserispor maçında kart görmeleri halinde, ligin 36.haftadasında 20 Nisan Salı günü Çaykur Rizespor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

İLHAN PALUT 11. MAÇINA ÇIKACAK.

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut ile bugün 11. maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip Palut göreve geldikten sonra oynadığı 10 maçta; 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Genç teknik adam Kayserispor karşısında kazanarak galibiyet sayısını arttırmak istiyor. 

RAKİP 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR 

Kayserispor Süper Lig'de oynadığı son 5 maçını kazanamadı.

Süper Lig’de son haftalarda istediği sonuçlara imza atamayan Kayserispor, oynadığı son 5 maçta galibiyet alamadı. 5 maçta 3 kez yenilen sarı kırmızılı ekip, 2 beraberlik alarak 2 puan çıkardı.

Sahasında Galatasaray, Karagümrük ve Antalyaspor maçlarını kaybeden Sarı Kırmızılılar, Göztepe ve Trabzonspor ile oynadığı maçlarda beraberlikler aldı. 5 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılılar 33 puanla kaldı.

İLHAN PARLAK FORMA GİYEMEYECEK.

Kayserispor’un forvet futbolcusu İlhan Parlak'ın sakatlığı ile ilgili son durum açıklandı. İlhan Parlak, Konyaspor maçında olmayacak. Ligin 34.haftasında Kayseri'de oynanan Antalyaspor maçının başlamasına kısa bir süre kala ısınma hareketleri yaparken sakatlanarak maç kadrosundan çıkartılan İlhan Parlak’ın MR'i çekildi. Yapılan tetkikler sonrasında sağ alt baldır kasığında 1.derece yaralanma ve ödem tespit edilen İlhan Parlak,Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.