Kartal evinde iyi başlıyor 

Kartal evinde iyi başlıyor 

İ.H. Konyaspor 2020-2021 sezonun ilk iç saha maçında sahasında Beşiktaş’ı tarihi bir skorla 4-1 yenerek evinde ilk maçında ilk galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı ilk maçlarda yenilmiyor.

İttifak Holding Konyaspor 2020-2021 sezonunun ilk iç saha maçında Beşiktaş ile karşılaştı. Rakibi karşısında iyi futbol oynayan yeşil-beyazlı ekip Levan Shengelia ve Artem Kravets’in golleri ile rakibini 4-1 yenerek evinde güzel bir başlangıca imza attı.  

Yeşil-beyazlı ekip, uzun yıllardır sahasında oynadığı ilk maçlarda rakiplerine yenilmiyor. Anadolu Kartal., Süper Lig'de mücadele ettiği son 16 sezonun hiçbirinde ilk iç saha maçını kaybetmedi. Konyaspor, son olarak ligdeki ilk saha maçı olarak 1990-1991 sezonunda mağlup oldu. Söz konusu sezonda temsilcimiz, 2 Eylül 1990 tarihinde evinde GençIerbirliğiine 2-1 mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçın ardından bir daha Süper Lig'de sezonun sahasındaki ilk maçları kaybetmedi. 2013'te yeniden Süper Lig'e çıkan Konyaspor, evindeki ilk maçlarda Fenerbahçe, Balı kesirspor, Gençlerbirliği ve Erzurumspor'u mağlup etmeyi başarırken, Beşiktaş, Akhisarspor ve Ankaragücü ile ise berabere kaldı. 

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.