Kartal evinde boş geçmiyor

Kartal evinde boş geçmiyor

İ.H Konyaspor bu sezon evinde oynadığı maçları boş geçmedi. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı 4 maçta rakiplerine gol atmayı başardı. Anadolu Kartalı 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik bir de yenilgi aldı

İ.H. Konyaspor sezonun 9. hafta maçında sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçı 2-1 kazanmasını bildi. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon evinde oynadığı 4. maçında da rakibine gol atmayı başardı. Sahasında 4 maç oynayan Anadolu Kartalı bu maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik bir de yenilgi aldı. Konyaspor bu maçlarda 8 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. Sezonun 3. haftasında evinde Beşiktaş ile karşılaşan Konyaspor bu maçta rakibini 4-1 yenerek ilk galibiyetini almıştı. Bu maçta Konyaspor’un golleri Levan Shengelia(2) ve Artem Kravets’den(2) gelmişti. Sezonun 5. hafta maçında ise evinde bu kez Yeni Malatyaspor’u konuk eden yeşil-beyazlı ekip rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor’un bu maçtaki golünü de Artem Kravets kaydetti. Anadolu Kartalı bu sezon evindeki ilk yenilgisini 7. hafta oynanan Medipol Başakşehir karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kaybetmesine rağmen rakibine gol atmayı başardı. İstanbul temsilcisine 2-1 yenilen Konyaspor’un tek golünü yine Artem Kravets attı.

Geride kalan 9. haftada iç sahada Kasımpaşa ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip rakibine 2 gol atarak maçı 2-1 kazandı. Bu maçta golleri Nejc Skubic ve Musa Çağıran kaydetti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.