Kartal, Eskişehirde

Kartal, Eskişehirde

Yarın oynanacak maçın son çalışmasını bugün Eskişehirde yapacak olan Konyasporda cezalı Ömer Gündostu ve Zafer Demir ile sakatlıkları devam eden Mustafa Er ve Koray İçten yok.

Turkcell Süper Lig’in 15.haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maçın Konya ayağındaki hazırlıkları dün tamamlandı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde saat 10:00’da başlayan ve Teknik Direktör Giray Bulak yönetimindeki çalışma yoğun sis altında gerçekleştirildi. Tüm futbolcuların katıldığı antrenman, düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Yeşil-beyazlı futbolcular yaklaşık 1 saat 10 dakika süren antrenmanı şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Konya’da yapılan son çalışmada bir hayli hırslı oldukları gözlenen futbolcuların, bu temposu teknik direktör Giray Bulak’ı Eskişehir maçı öncesi umutlandırdı.

KONYASPOR 4 EKSİKLE GİTTİ
Dün sabah yapılan antrenmanın ardından Eskişehir’e giden Konyaspor, yarın oynanacak maçın son çalışmasını Eskişehir’de yapacak.Pazar günü 15.hafta maçında Eskişehirspor’a konuk olacak Konyaspor’da, sabah çalışmasının ardından öğle yemeği sonrası Eskişehir’e giden kafilede kart cezalıları Ömer Gündostu ve Zafer Demir ile birlikte sakatlıkları bulunan Mustafa Er ve Koray İçten yer almadı. Kart cezalıları Ömer Gündostu ile Zafer Demir’in yanı sıra ayak tarak kemiğindeki kırık nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Mustafa Er ve personel tarafından Eskişehir’e yolcu edilen yeşil-beyazlı ekibin kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Oğuzhan, Jefferson, Cihan, Kaue, İlker, Celaleddin, Milos, Serhat, İsmail, Ferdi, Eren, Erhan, Mehmet Çoğum, Fahri, Erdal, Veysel, Caner, Uğur Yanıkdemir.
TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Konyaspor’da, 1 Ocak’ta başlayacak ara transferde alınması planlanan futbolcularla ilgili çalışmalar dört koldan sürdürülüyor. Yeşil-beyazlı kulübe yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, izleme komitesi üyeleri başta Almanya olmak üzere Bank Asya 1. lig, TFF 2. lig ve TFF 3. ligi tarıyor. Konyaspor yönetici ve teknik adamlarının, ilik planda genç futbolcular yerine takımda direkt oynayabilecek, tecrübeli isimler üzerinde durdukları öğrenildi. Buna göre, Ara transferde takımda direkt oynayabilecek, Süper lig tecrübesine sahip futbolcular alınacak. Genç futbolcular ise transfer döneminde takıma kazandırılacak. Yeşil-beyazlı kulübün teknik direktörü Giray Bulak’ın, önceki gün 5-6 futbolcu transfer edecekleri şeklinde açıklama yapmasının ardından alınacak futbolcuların isimlerinin de belli olmaya başladığı kaydedildi. Yönetime yazılı bir rapor vermediğini, ancak transfer konusunu karşılıklı görüşmelerde dile getirdiğini belirten teknik direktör Giray Bulak, isimlerin Fenerbahçe maçı sonrasına kadar netlik kazanacağını açıkladı. Konyaspor’un listesinde Gençlerbirliği’nden El Saka, Fenerbahçe’den Burak’ın yer aldığı ileri sürüldü. Ayrıca: Beşiktaş’tan Tuna, Fenerbahçe’den Can Arat ve İlhan, Galatasaray’dan Mehmet Güven, Manisaspor’dan Sezer’in üzerinde durulduğu öğrenildi.
BULAK:HEDEFİMİZ 3 PUAN
Konyaspor, deplasmanda oynanacak karşılaşmadan 3 puanla dönme hesapları yapıyor. 17 puanla sıralamada kendisinin üstünde bulunan Eskişehirspor’u yenerek ilk yarının son haftalarında rakibinden avantajlı duruma geçmek isteyen Konyaspor, 16’ncı haftada oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde de moral kazanmak istiyor. Eskişehirspor karşılaşmasının zor geçeceğinin altını çizen Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Eskişehirspor’un bizden 1 puan fazlası var ve sıralamada da bizim hemen üstümüzde yer alıyor. Neredeyse birbirinin dengi takımların karşılaşacağı bir müsabaka olacak. Her iki takım açısından da oldukça zor geçecek bir maç olacak. Bu maçı kazanan taraf ligin son haftalarına daha avantajlı bir giriş yapmış olacak. Bizim amacımız Eskişehir deplasmanından 3 puanla dönerek hem avantaj yakalamak, hem de Fenerbahçe karşılaşması öncesinde moral kazanmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.