Kartal 3 puan avında

Kartal 3 puan avında

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.  Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak evine 3 puanla dönmek istiyor 

İ.H. Konyaspor Süper Ligin 30. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak mücadele yarın saat 19.00’da başlayacak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını İlker Takpak ve Yusuf Bozdağan yapacak. Çağdaş Altay ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak.

Zorlu maç öncesinde Konyaspor 32 puanla 12. sırada bulunurken rakip Kasımpaşa ise 30 puanla 16. sırada buulunuyor. 

KASIMPAŞA İLE 20. RANDEVU

ittifak Holding Konyaspor ile Kasımpaşa Süper Lig'de 20. kez karşı karşıya gelecek 

Süper Ligde 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette yeşil-beyazlı ekibin galibiyetlerde rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor. Konyaspor, lig rekabetinde geride kalan 19 maçta Kasımpaşa karşısında 9 kez galip gelirken, 5 kez de mağlup oldu. Rekabette 5 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Anadolu Kartalı, sezonun ilk yarısında sahasında oynadığı maçı 2-1 kazandı.Konyaspor şansının tuttuğu İstanbul ekibiyle oynadığı son 10 karşılaşmanın sadece birini kaybetti.

SİTYA CEZASINI TAMAMLADI 

 Bu sezon sergilediği performansla göz dolduran Guilherme Sitya da bir maçlık aranın ardından forması na yeniden kavuşacak. Brezilyalı sol bekin yokluğunda Fenerbahçe karşılaşmasında Adil Demirbağ, forma giyerken bu mevkideki performansıyla da sınıfta kalmıştı. Bu sezon takımının asist kralı olan ve 5 kez gol pası veren Guilherme, deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçında takımdaki yerini alacak. 

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.