Karatay'da dostluk ve kardeşlik turnuvası başladı

Karatay'da dostluk ve kardeşlik turnuvası başladı

Karatay’da Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 39 okuldan 624 öğrencinin katıldığı “İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı.

Karatay’da Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 39 okuldan 624 öğrencinin katıldığı “İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı. Günde 8 karşılaşmanın yapılacağı turnuvada dereceye girenleri ise büyük sürprizler beklerken Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvayı bu yıl bir kez daha düzenledikleri için heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi. Başkan Hasan Kılca, “Ülkemizin daha sağlıklı, daha zinde ve çok daha çalışkan nesillere ihtiyacı var. Bu hedefin gerçekleşmesine katkı sunmak adına Karatay Belediyesi olarak bizler de Karataylı yavrularımız için ülkemiz için birçok proje üretiyor ve emek harcıyoruz. Her şey yarınlarımız için” dedi.  Karatay Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla organize edilen “İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı. 

Karatay’daki 39 ilkokuldan oluşturulan takımların mücadele edeceği ve 1 ay sürecek turnuva, Karatay Şehit Nihat Gün Spor Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor. Günde 8 maçın oynanacağı turnuva sonucunda dereceye girenleri ise sürpriz ödüller bekliyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvayla ilgili yaptığı değerlendirmede bu yıl ikincisini düzenledikleri organizasyona katılan okullara ve tüm öğrencilere başarılar diledi.  Eğitim, kültür, sosyal ve spor alanlarında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak çok daha sağlıklı nesiller için emek harcıyoruz. Çünkü Ülkemizin çok daha sağlıklı, daha zinde ve çok daha çalışkan nesillere ihtiyacı var. Bu hedefin gerçekleşmesine katkı sunmak adına Karatay Belediyesi olarak bizler de Karataylı yavrularımız için ülkemiz için birçok proje üretiyor ve emek harcıyoruz. Her şey yarınlarımız için diyoruz ve bu doğrultuda da eğitim çağındaki yavrularımızın daha fazla spor yapabilmesi, kendi aralarında daha iyi kaynaşıp sevgi ile dostluğunuzun pekişmesi amacıyla geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız ve güzel ilgi gören ilkokullar arası futbol turnuvasının bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Turnuvaya 39 ilkokuldan 624 yavrumuz katılıyor. Turnuvanın çocuklarımız arasındaki sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkı sağlayacağına inanıyorum. Turnuvaya katılan tüm okullarımıza, okul idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.