Karataya Modern Katlı Otopark

Karataya Modern Katlı Otopark

Şems-i Tebrizi mahallesine kazandırılacak 1207 araçlık Şems Katlı Otoparkında, müteahhit firmaya yer tesliminin yapılmasıyla çalışmalara başlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlanarak yapımına başlanacak olan Şems Katlı Otopark’ın müteahhit firmaya yer tesliminin yapıldığını ifade ederek, Karatay’a kazandırılacak olan katlı otoparkın Konya’nın en büyük ve en modern otoparkı olacağını söyledi. Şerafettin Caddesi’nde 19 Mayıs Sokak, Kınacı ve Hatuniye Sokak arasında kalan kısımda yapımına başlanan 5.300 m2 alan üzerinde, tamamen modern bir mimari tarzda yapılacak Katlı Otoparkın 1207 araç kapasiteli olacağını ifade eden Başkan Hançerli, katlı otoparkın yapımının tamamlanmasıyla çarşı merkezinde park sorununun ortadan kalkacağını belirtti. Hançerli, kamulaştırma dahil yaklaşık 23 Milyon TL ye mal olacak Şems Katlı Otoparkının 24 Ekim 2012 yılında tamamlanmasının planlandığını vurguladı.
Gerçekleştirilen hizmetlerle modern bir görünüme kavuşan Karatay’ın gün geçtikçe kendini yenilediğini dile getiren Başkan Hançerli,  ilçeye kazandırılacak otoparkın, Karatay Belediyesi’nin kuruluşundan bu güne dek Belediye Hizmet binası hariç en büyük yatırımlarından biri olduğunu ifade ederek Şems-i Tebriz-i mahallesine yapımı gerçekleşecek katlı otoparkın hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.