Karatay Termal Yavru Kartal’a isim oldu 

Karatay Termal Yavru Kartal’a isim oldu 

1922 Konyaspor Kulübü ile Karatay Belediyesi arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Konya’yı 2. Lig’te temsil eden Yeşil-Beyazlı kulüp, bu sezon “Karatay Termal 1922 Konyaspor” olarak mücadele edecek.

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Muhammet Zahir Renklibay, anlaşma dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ederken; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, “Konya’nın spordaki başarısının artması ve başarılı sporcuların yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.Yapılan anlaşmaya göre; 2020-2021 sezonu sonuna kadar 1922 Konyaspor Kulübü, liglere “Karatay Termal 1922 Konyaspor'' ismiyle katılım sağlayacak.

İsim sponsorluğu konusunda düşüncelerini aktaran Kulüp Başkanımız Sayın Zahir Renklibay; “Bilindiği üzere alt liglerde mücadele eden takımların maddi açıdan zor durumda olmasından dolayı sponsorluk ve reklam anlaşmaları bu açıdan ciddi anlamda önem arz etmektedir. Yapmış olduğumuz isim sponsorluğu anlaşması ve bize vermiş olduğu maddi desteklerden ötürü Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca Bey’e ve anlaşmada büyük emeği geçen İttifak Holding Konyaspor Başkanımız Sayın Hilmi Kulluk Bey'e teşekkür eder, anlaşmanın Konya Spor Camiasına hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

İsim sponsorluğu konusunda düşüncelerini aktaran Karatay Belediye Başkanı Sayın Hasan Kılca da her zaman ve fırsatta sporun destekçisi olacaklarının altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şehrimizin sporun her dalında temsil edilmesi, Konyalı iyi sporcuların yetişmesi ve şu topraklardan çıkmış isimlerin önemli başarılar elde edebilmesine yönelik Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar pek çok projeye imza attık. Bu bağlamda da geçtiğimiz yıl bilindiği gibi şehrimizi Süper Lig’de başarıyla temsil eden ve Konyamızın önemli bir markası olan Konyaspor’umuzun Tatlıcak Tesisleri’nin yenilenmesi ile çevre düzenlemesinin yapılması konusunda Karatay Belediyesi olarak önemli katkılarda bulunmuştuk. Bu çalışmayla da Türkiye’de örneğine az rastlanılan ve ancak büyük kulüplerde olan altyapı tesisini Konyaspor’umuza tahsis etmiştik. Avrupa standartlarında olan bu tesisler ve buradan yetişecek sporcu gençlerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Türkiye’nin en modern altyapı tesislerinden birinin Konyasporumuza kazandırılmasında desteğimizin olması bizler için de ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu. Bugün de Konyamızın spor camiasına verdiğimiz desteklere bir yenisini daha ekledik ve 2’nci Lig’de mücadele eden pilot takımımız 1922 Konyaspor’umuz ile yaptığımız anlaşma gereği kulübümüzün isim sponsoru olduk. Konya spor camiasının her zaman yanında olduğumuzu da bu vesileyle bir kez daha göstermiş olduk. Karatay Belediyesi olarak spora ve Konyaspor’umuza gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yeni sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.