Karatay Termal 1922 Konyaspor’da yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da yapılan olağan genel kurulun ardından oluşan yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı yapıldı.

Görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Başkan : Mustafa Çalıcı

İkinci Başkan: Fevzi Tezcan

Başkan Vekili : Oktay Erkek

Başkan Yardımcısı: Cengiz Dağdeviren

Genel Sekreter: Hasan Cankılıç

As Başkan: Rıfat Çenesiz

As Başkan: Murat Erdoğdu

As Başkan: Halil Bölükbaşı

Genel Sayman: Hüseyin Sezen

Alt Yapı Sorumlusu: Haluk Gümüş

Alt Yapı Sorumlusu: Abdullah Aslan

Yönetim Kurulu Üyesi: Ali Güven Coşkun

Yönetim Kurulu Üyesi: Mustafa Küçüksöker

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Karatay Termal 1922 Konyaspor’un yeni başkanı Mustafa Çalıcı, “Bizlerden önce bu görevi layıkıyla yerine getiren Zahir Renklibay ve yönetimine teşekkür ederiz.Bu bir bayrak yarışıdır, bizlerde yönetimimiz olarak bu bayrağı en iyi şekilde ve layıkıyla taşımak istiyoruz. Dolayısıyla bu görevi bize tevdi eden İttifak Holding Konyaspor Başkanımız Sayın Hilmi Kulluk başta olmak üzere bütün yönetimine teşekkür ediyoruz. Karatay Termal 1922 Konyaspor yönetimi olarak Sayın Hilmi Kulluk Başkanımızı ve yönetimini mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. “ şeklinde konuştu.

Kulubün hedefleri ve geleceği hakkında görüşlerine de yer veren Mustafa Çalıcı:” Karatay Termal 1922 Konyaspor yönetimi olarak “Öncelikli görevimiz İttifak Holding Konyaspor’umuza oyuncu vermek olacaktır.Bununla birlikte sportif başarıyı yakalama adına da iyi saha sonuçları almak istiyoruz.Zor bir görev üstlendiğimizin bilincindeyiz.Yönetimimizde futbolu ve futbolcu psikolojisini bilen deneyimli arkadaşlarımız var.Yönetimimizle beraber iyi işler çıkartmak için buradayız.” dedi.

Misli.com 2.Lig'in 10.haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ve 11.hafta iç sahada oynanacakTurgutluspor karşılaşmalarıyla ilgili düşüncelerini açıklayan Çalıcı “ Bu iki karşılaşmadan da galibiyetler bekliyoruz bunun için hem teknik ekibimize hemde futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz.” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.