Karatay Kent Konseyi’nden fotoğraf yarışması

Karatay Kent Konseyi’nden fotoğraf yarışması

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, bugüne kadar düzenlediği etkinlik ve programlarla gençlerin eğitimlerine, gelişimlerine ve sosyal yaşamlarına önemli katkılar sağlıyor.

Gençlik Meclisi, şimdi de sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye girenlere ise kitaplar ve kitap hediye çeki ödülü var. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerin sosyal yaşamlarına katkı sunması amacıyla kitap ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Instagram hesabı üzerinden yürütülen projeye katılmak isteyen gençler, çektiği fotoğrafları 16 Ocak 2021 tarihi saat 23:59’a kadar “DM” yoluyla ulaştırmaları gerekiyor.

DERECEYE GİRENLERİ TAKİPÇİLER BELİRLEYECEK

Yarışmacılar en fazla 3 fotoğraf ile yarışmaya katılabilecek. Gönderilen fotoğraflar, 17 Ocak Pazar günü saat 21:00’da @karataygm hesabının hikaye kısmında paylaşılacak ve fotoğraflar yine hesabın takipçileri tarafından oylanacak. En yüksek oyu alan fotoğraflar arasından sırasıyla ilk 10 belirlenecek. İlk 10 yine @karataygm hesabından 19 Ocak Salı günü saat 21:00’de paylaşılacak ve fotoğraflar yine takipçiler tarafından oylanacak. Sonuçlar ise 20 Ocak Çarşamba günü açıklanacak.

KAZANANLARA ÖNEMLİ KİTAPLAR VE KİTAP ÇEKİ HEDİYE EDİLECEK

Yarışmada dereceye girenler önemli ödüller bekliyor. Buna göre birinciye 500 TL, ikinciye 400 TL, üçüncüye 300 TL, dördüncüye 200 TL, beşinciye ise 100 TL değerinde Kitap Çeki hediye edilecek. Yine yarışmada ilk 10’a girenlere de Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un “Türkiye’yi Yarınlara Taşımak” ve İbrahim Kalın’ın “Barbar Modern Medeni” kitapları armağan edilecek.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.