Karatay kahroldu

Karatay kahroldu

Süper Grupta Beyşehir ve Muhasebe emin adımlarla yoluna devam ederken, evinde Medaşla 1-1 berabere kalan Karatay Belediyespor ilk üç iddiası için altın değerinde iki puan yitirdi

1.Amatör Küme Süper Grup’ta 14.hafta heyecanı geride kaldı. Ligden çekilen Emniyetspor karşısında geçen hafta hükmen galip sayılan Beyşehir, bu hafta evinde Bozkır Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup ederek 33 puanla liderliğini sürdürdü. Beyşehir’i 2 puan geriden takip eden Muhasebe Gençler ise evinde grubun en çok gol yiyen takımı Yeni Ereğlispor’u 7-0’la geçerek adeta şov yaptı. Puanını 31 yapan Muhasebe, Medaş’ın Karatay Belediyespor karşısında iki puan kaybetmesiyle en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 3’e çıkardı.

Karatay Belediyespor, evinde Medaş ile 1-1 berabere kalınca altın değerinde iki puan yitirdi. Medaş son dakikalarda bulduğu golle Karatay’dan puan almasına rağmen liderin 5 puan gerisinde kaldı. Haftanın bir diğer önemli maçında Karapınar’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Selçuklu Belediyespor puanını 27’ye çıkararak bu galibiyetle zirve yarışından kopmayacağını gösterdi. Ereğlispor evinde Telekomspor ile 2-2 berabere kalarak altın değerinde iki puan daha yitirdi.
Ligde 15.haftada şu karşılaşmalar oynanacak:
Medaş Tek-Selçuklu Belediyespor,Yeni Ereğlispor-Karatay Belediyespor,Telekomspor- Muhasebe Gençler,Beyşehir Belediyespor-Ereğlispor, Bozkır Gençler Birliğispor- Tuzlukçu Belediyespor
SARAYÖNÜ ŞAMPİYON GİBİ
1.Amatör Küme A Grubu’nda sezon başından beri yoluna emin adımlarla devam eden Sarayönü Belediyespor, Derespor’u 3-0 mağlup ederek 27 puanla liderliğini sürdürdü. Bitime 3 hafta kala Dere’yi 3 puanla geçen yeşil-beyazlıların önünde grup birinciliği için sadece 3 maç kaldı. Kalan 3 haftada Ortaköy ve Cihanbeyli Belediyespor’u evinde ağırlayacak olan Sarayönü temsilcisi, Kuluspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu üç maçtan 5 puan çıkarması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Ilgın’a 2-1 mağlup olan Havzan, liderliğe havlu atarken, ikincilik şansını da sıkıntıya soktu. Bu sonuç en çok maç fazlasıyla grupta 25 puanla ikinci sırada bulunan Kuluspor’a yaradı. Demirspor’a 5-0 mağlup olan Selçukspor kümede kalma şansını zora soktu. Ortaköy Belediyespor-Cihanbeyli Belediyespor maçından ise gol sesi çıkmadı.
SANAYİSPOR, K.ESNAF’A GOL YAĞDIRDI
1.Amatör Küme B Grubu’na şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak kaybettiği puanlarla zirveyi Çatalhüyük Çumra’ya kaptıran Sanayispor, Karapınar Esnaf’ı 6-0 mağlup ederek bitime üç hafta kala Ç.Çumra’yı 1 puan geriden takibini sürdürdü. Ç.Çumra ise ligden çekilen Meram Belediyespor karşısında hükmen galip sayıldı. Kalan üç haftada Ç.Çumra’nın puan kaybetmesini bekleyecek Sanayi, Stadspor, Derebucak ve Araplarspor ile karşılaşacak.
Grupta üçüncü sırada yer alan Stadspor, Maliyespor’u 5-1 mağlup ederken, üst üste iki hafta kazanmanın sevincini yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip iki haftada rakip filelere 9 gol gönderdi. Hakimiyetspor-Derebucakspor ile 2-2, Araplar- İçeri Çumra Belediyespor karşılaşması ile 0-0 sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.