"Karanlık Güçlerin Ülkücüleri Sokağa Çekme Oyununa Prim Vermeyelim"

"Karanlık Güçlerin Ülkücüleri Sokağa Çekme Oyununa Prim Vermeyelim"

12 Eylül döneminde Mamak Cezaevi'nde kalan, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Raşit Enhoş, 12 Eylül 1980 askeri darbesi sonrasında cezaevinde en fazla işkenceyi ülkücülerin gördüğünü, bugünlerde bir takım gizli...

12 Eylül döneminde Mamak Cezaevi'nde kalan, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Raşit Enhoş, 12 Eylül 1980 askeri darbesi sonrasında cezaevinde en fazla işkenceyi ülkücülerin gördüğünü, bugünlerde bir takım gizli güçlerin ülkücüleri sokağa çekmeye çalıştığını bu oyuna gelinmemesi gerektiğini söyledi.

Ülkücü Raşit Enhoş, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Ülkücü İşçiler Derneği'nde ülkücü işçilerle bir araya gelerek ülke gündemini değerlendirdi. 12 Eylül askeri darbesinde ülkücülerin ülke sevdası bedelini Mamak zindanlarında en ağır işkenceleri görerek ödediğini belirten Enhoş, bugünlerde karanlık güçlerin ülkücüleri sokağa çekerek kardeş kavgası çıkarmak istediğini, bu kirli oyuna karşı ülkücülerin her daim uyanık olması gerektiğini kaydetti. Ülke sorunlarının ve ulvi davaların hiç bir zaman sokak kavgası ve kuru sloganlarla çözülemeyeceğinin altını çizen Enhoş, sorunların çözümünün her zaman yerini milli iradenin tecellisi yüce Meclis olduğunu ifade etti. 12 Eylül askeri darbesi sonrası vatan sevdalısı ülkücüleri darbecilerin, Mamak zindanlarında insanlık dışı işkencelerle soldurduğunu vurgulayan Enhoş, 17 yaşını doldurmamış ülke sevdalısı gencecik canların yaşını büyüterek, idam ederek canilik yaptıklarını, bu utancın 34 yıldır vesika olarak durduğunu söyledi.

Ülkücü gençliğin sokağa çekilmemesi ve ilimle irfanla uğraşmasına öncülüğü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığını belirten Enhoş, gençliğin sokağa çekilmemesi ve sokak eylemlerine prim vermediği için her ülkücünün Bahçeli'ye teşekkür borcunun bulunduğunu kaydetti. Enhoş, "Ülkücülerin sokak eylemlerinde işi olmaz. Bugünlerde birileri vatan elden gidiyor siz niye boş duruyorsunuz diye ülkücüleri sokağa çekmek isteyen bir takım güçler olabilir. Buna asla prim vermeyin. Bizim kavga ile gürültü ile işimiz olmaz." dedi.

"SİYASİ İKTİDARIN TERÖR ÖRGÜTÜNE TAVİZİ ÜLKEYİ BÖLÜNME NOKTASINA GETİRDİ"

Siyasi iktidarın 12 yanlış ve ihanet politikalarının ülkeyi bölünme noktasına getirdiğini savunan Enhoş, devlete karşı gerçek paralel yapılanma olan KCK/PKK'nın Güneydoğu'da yol kesme, çukur kazma, kimlik kontrolü, araç yakma, hastane, dershane, okul, sağlık ocağı ve pansiyon yakmasına ses çıkarmayanların ülkeye ihanet içinde olduklarını kaydetti.

Bugün AKP'li Güneydoğu kökenli milletvekillerinin kendi illerine polis yardımıyla gittiklerini Afyonkarahisar kampında dile getirdiklerinde Başbakan Ahmet Davudoğlu'nun sessiz kaldığını ileri süren Enhoş, "Dün biz PKK ile görüşmüyoruz, terörist başı ile görüşmeyi MİT yapıyor, bize; bu iftirayı atanlar şerefsizdir diyenler bugün görüşmelerini açık açık yapıyor. KCK yapılanması teröristler ülkemiz topraklarında yol kesiyor, kimlik kontrolü yapıyor ülkeyi yönetenler sessiz kalıyor. PKK ile gizli anlaşma yapanlar eninde sonunda yargı karşısına çıkarak hesap verecektir. Çözüm süresi altında PKK/KCK terör örgütüne taviz vererek daha güçlü haline getirenleri asla aziz milletimiz affetmeyecek. Bu hainliği yapanlardan da ellerini yakalarından bırakmayacak. Bundan kimsenin asla şüphesi olmasın." ifadesini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.