Karamollaoğlu'ndan Merkez Bankası yorumu! Yoğun bakıma girdik!

Karamollaoğlu'ndan Merkez Bankası yorumu! Yoğun bakıma girdik!

Saadet Partisi Genel Başkanı Merkez Bankası'nın politika faizini arttırmasıyla ilgili konuştu. Karamollaoğlu, "Dünyada faiz düşerken bizde artması ekonominin yoğun bakıma girdiğini gösteriyor" dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ kapsamında ilk önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Karamolloğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşmüştü. Temel Karamollaoğlu başkanlığındaki Saadet Partisi heyeti bugün saat 14:30’da İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. 

KARAMOLLAOĞLU AKŞENER'İ TEBRİK ETTİ

Karamollaoğlu ile Akşener arasında geçen ikili görüşmenin ardından ortak basın açıklaması gerçekleştirildi. Eylül ayında yapılan İYİ Parti Kongresinde yeniden başkan olan Meral Akşener’i tebrik etmenin üstlerine bir vecibe olduğunu söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Sayın Meral Akşener’i kongreden sonra tebrik etmek ve bundan sonraki süreçte başarılar dilemek için ziyaret ettik. Gösterilen kadir şinaslığa ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum. Akşener ile koalisyon döneminden beri birlikteliğimiz olduğu için ayrı bir dostluğumuz da var. Türkiye’yi ilgilendiren birçok konuda paralel düşüncelerimiz var" diye konuştu.

TÜRKİYE EKONOMİK YOĞUN BAKIMA GİRDİ

Merkez Bankası'nın faiz artırmasıyla ilgili konuşan Temel Karamollaoğlu, "Merkez Bankası’nın faiz arttırması ekonominin geldiği noktayı göstermektedir. Bütün dünyada politika faizinin yüzde 0’a yakın olmasına rağmen Türkiye’de artması konunun vehametini göstermesi bakımından çok önemlidir. Nasıl koronavirüs hastaları belli bir noktadan sonra yoğun bakıma alınıyorsa, Türkiye ekonomisi de yoğun bakıma alınmıştır. Buradan kurtulması bugünkü iktidarın aldığı ekonomik tedbirlerle pek mümkün görünmüyor. Çünkü yoğun bakım şartları özel tedbirler gerektirir. Ne yazık ki faiz artırımı dışında da her hangi bir adım atılmıyor. Sayın Cumhurbaşkanı’nın reform açıklamaları, temenniden öteye geçmeyecektir" diye konuştu.

KARAMOLLAOĞLU 'DENGE' İNSANIDIR

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Meral Akşener, “İYİ parti kongremizi yaptıktan sonra Sayın Temel Karamollaoğlu ve mesai arkadaşları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Türk siyasetinin en önemli duayen isimlerinden Sayın Temel Karamollaoğlu’nu partimizde ağırlamak hem onur hem de şereftir. Temel bey, Türk gençliğine örnek olan bir denge insanıdır. Dünyaya ve Türkiye’ye dair görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerinden istifade etme fırsatı bulduk. Çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.