Karaman'daki cinsel sapık mahkemede devrimciyim dedi

Karaman'daki cinsel sapık mahkemede devrimciyim dedi

Mahkemede "Devrimci gelenekten geliyorum. Kur'an öğretmeni değilim" diyen sapık, 508 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Karaman'da 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve yaklaşık 600 yıla yakın hapis cezasıyla yargılanan 54 yaşındaki sınıf öğretmeni Muharrem B., dün ilk kez hakim karşısına çıkarıldı.

Dava nedeniyle kentte geniş güvenlik önlemi alınırken Karaman Valiliği, dava süresinde her türlü basın açıklaması, eylem ve gösterileri yasakladı.

Karaman'daki cinsel sapık mahkemede devrimciyim dedi

ÇOCUKLARI SUÇLADI

Hakim’in "Cinsel taciz yaparken kucağına alıp oturtuyomuşsun, bunu nasıl inkar edebilirsin?" sorusuna "Çocuklar beni seviyorlardı. Kontrolsüz olarak fiziki anlamda bu sevgileri vardı. Üzerime atlıyordu. Bu konu hakkında çocuklar için aileleri uyardım. Ben önemli değilim, ben yapmam ama kötü niyetli insanlar çocuklara zarar verebilir' demiştim" şeklindeki cevabı duruşmayı takip edenlerin tepkisini çekti.

DEVRİMCİ GELENEKTEN GELİYORUM

508 yıla mahkum olan Muharrem B. mahkeme huzurundan yaptığı açıklamada, “İsmet İnönü tarafından temeli atılan İvriz Öğretmen Okulu’nda bir ateist olarak yetiştim. Devrimci gelenekten geliyorum, Kur’an-ı Kerim öğretmeni değilim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum