Karaduman'dan 'Muhtarlar Günü' açıklaması: Muhtarlarımız sıkıntılı

Karaduman'dan 'Muhtarlar Günü' açıklaması: Muhtarlarımız sıkıntılı

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Muhtarlar Günü münasebetiyle Mecliste konuşma yaptı.

"İyi gün kötü gün, düğün, cenaze, kavga, şenlik demeden 7/24 çalışan muhtarlarımızın uzun yıllardan beri süregelen sıkıntıları vardır" diyerek sözlerine başlayan Karaduman, "Muhtarlarımız ofislerinin kirasını, ofis araç gereçlerinin tedarikini, elektrik, su, internet ve diğer ihtiyaçları kendi imkânlarıyla karşılamaktadır." şeklinde konuştu.

Muhtarlarımızın seslerini duyurmakta zorluk yaşadığına değinen Karaduman, "Çoğu zaman siyasi meselelerden ötürü, yerel idare ile merkezi idare arasında kalmaktadır. Muhtarlarımızın izin hakkı olmadığı gibi hastalık, taziye ve diğer durumlarda çalışamadığından dolayı ücretsiz izinli sayılmakta, kesilen ücretler yerine vekil bıraktığı azaya verilmektedir." ifadelerini kullandı.

Karaduman sözlerini, "Milletin oylarıyla seçilen muhtarlarımızın millete hizmet edebilmesi için gerekli destekler sağlanmalıdır, muhtarlarımızın yaşadığı mağduriyetleri giderecek düzenlemeler ivedilikle yapılmalıdır. Bu vesileyle bütün muhtarlarımızın 19 Ekim muhtarlar gününü kutluyorum." ifadelerini kullanarak sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum