Karaduman’dan  adil düzen vurgusu

Karaduman’dan adil düzen vurgusu

Taşkent ve Hadim’de vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, adil bir düzenin sağlanması için kararlı olduklarını ve herkesin eşit fırsatlara erişebileceği bir sistem kuracaklarını söyledi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, seçim çalışmaları kapsamında Konya'nın Taşkent ve Hadim ilçelerinde yoğun bir programla vatandaşlarla bir araya geldi. Karaduman, ziyaretlerinde hem bireysel görüşmeler yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi hem de toplu buluşmalar düzenleyerek Konya'nın geleceği için önerilerini ve vaatlerini paylaştı.

whatsapp-image-2024-03-13-at-10-45-51-002.jpeg
KONYA’NIN YAŞAM STANDARDINI ARTIRMAK MÜMKÜN
Karaduman, yaptığı açıklamada, “Biz, inşallah vatandaşlarımız için daha adil, daha şeffaf ve daha refah dolu bir şehir vaat ediyoruz. Konya'nın geleceğini şekillendirirken büyük bir vizyonla hareket ediyoruz. Çünkü inanıyoruz ki herkesin hak ettiği yaşam standartlarına ulaşabileceği bir şehir mümkündür” dedi. Karaduman, öncelikle adil bir düzenin sağlanması için kararlı olduklarını ve herkesin eşit fırsatlara erişebileceği bir ortamın oluşturulmasına çaba harcayacaklarını vurguladı. Karaduman, toplumun her kesimine adil bir şekilde hizmet etmenin, yönetimlerinin önceliği olduğunu belirterek Konya'yı dünya şehri yapacaklarını söyledi

whatsapp-image-2024-03-13-at-10-45-01-001.jpeg
ŞEFFAFLIK VE KATILIMCI YÖNETİM
Şeffaflığın yönetimlerinin temel taşı olacağını dile getiren Karaduman, her kararlarını açık ve şeffaf bir şekilde alacaklarını, vatandaşların katılımını ve güvenini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ekonomik refahı artırmak için kararlı bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Karaduman, yerel ekonomiyi desteklemek, küçük işletmeleri ve girişimcileri teşvik etmek, istihdamı artırmak ve gelir eşitsizliklerini azaltmak için stratejiler geliştireceklerini açıkladı. Karaduman, herkesin daha iyi bir yaşam standardına ulaşabilmesi için ekonomik olarak güçlü ve sürdürülebilir bir şehir oluşturacaklarını vurguladı.

whatsapp-image-2024-03-13-at-10-44-17-001.jpeg
GÜZEL BİR GELECEK İÇİN EL ELE VERELİM
Karaduman, son olarak, “Milli Görüş ile birlikte, Konya'yı daha adil, daha şeffaf ve daha refah dolu bir geleceğe taşıyabiliriz. Bu yolculukta sizin destek ve katkılarınıza ihtiyacımız var. Birlikte, güzel bir gelecek inşa etmek için el ele verelim" diyerek vatandaşlardan destek istedi. Karaduman, seçim sürecinde vatandaşların desteği ve katılımıyla Konya'nın potansiyelini en üst seviyede kullanarak şehri daha yaşanabilir ve gelişmiş bir hale getirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.