Karaduman: Konya  artık değişim istiyor

Karaduman: Konya artık değişim istiyor

eçim döneminde büyük bir teveccüh gördüklerini ve vatandaşın AK Parti'den usandığını dile getiren Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, “Büyük Konya ailemizi büyütüyoruz. Değişim en çok da Konya'nın hakkı” dedi

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kaldı. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, Konya'da seçim çalışmaları kapsamında adım atılmadık yer bırakmadı. Konya'da seçim sürecinde çalışmaları, sosyal medya paylaşımlarıyla en dikkat çeken adayların başında Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Abdulkadir Karaduman yer aldı. Karaduman, seçim sürecinde yaptıklarını, seçimi kazandıktan sonra yapacaklarını Merhaba Gazetesi'ne anlattı. Karaduman, “Müjdeler olsun. Konya'ya Saadet Partisi geliyor” dedi.

BELEDİYENİN KAPISINDAN TEK BİR İSRAİL ÜRÜNÜ GİREMEYECEK

Karaduman, seçimi kazanmaları durumunda yapacakları ilk icraatı açıkladı. İsrail'in Filistin'de soykırıma devam ettiğini, iktidarın ise bu konuda kuru bir kınamanın ötesine geçemediğini belirten Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, “Biz, İsrail ürünü tek bir toplu iğnenin belediye kapısından içeri girmeyeceği bir Konya hayal ediyoruz ve bunu gerçekleştireceğiz. 3 Nisan itibarıyla Konya ve Gazze'yi kardeş şehir yapacak bir çalışmanın içerisindeyiz” dedi. Konya'yı dünya ticaretine açabilmek için büyük bir mücadelenin içinde olduklarını da dile getiren Karaduman, “Biz şehirleri bir şantiye alanı olarak değil bir medeniyet davası olarak görüyoruz. Bizim için seçim çalışmaları bütün teşkilat gücümüzü ortaya koyduğumuz mücadele alanıdır. Konya'ya müjdeler olsun. Biz geliyoruz” şeklinde konuştu.

HELAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin borç bataklığına düştüğünü de işaret ederek, şunları söyledi: “Ciddi bir borç ve faiz bataklığına düşmüş olan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin faiz borcu 1 milyar TL’nin üzerinde ve son 3 yılda faiz lobilerine ödenen para 700 milyon TL’nin üzerindedir. Milletimizin emeğini, vergisini, alın terini faiz lobilerine aktaran bu anlayışa dur demek, 'helal belediyecilik' anlayışımızı hakim kılmaya geliyoruz.”

KONYALILAR KARARINI VERDİ

Karaduman, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konya'da adım atmadık yer bırakmadık. Gittiğimiz her yerde Konyalıların isteklerini, taleplerini ve şikayetlerini dinledik. AK Parti'den de belediyelerinden de insanımız bıkmış durumda. Sahada müthiş bir değişim talebi var. İnsanlar, AK Parti'nin söylemleriyle eylemlerinin uyuşmadığını, bu durumun da kendilerini rahatsız ettiklerini söylüyorlar. Emeklilerde çok büyük hayal kırgınlığı var. İnsanlar geçinemiyor ama birileri 2024 yılını emekliler yılı ilan ettiğini söylüyor. Bu seçimde iktidara Konyalılar büyük bir ders verecek. Erbakan Hocamızın siyasi hareketini başlattığı Konya'mızda Saadet Partimize ve politikalarımıza ciddi bir ilgi ve destek var. Konya, kararını verdi. Bu zaferi en çok Konya hak ediyor. Bizim arkamızda Konya var. Hemşehrilerimizin destekleri her geçen gün artıyor. Konya’mızın bu ilgisini 1 Nisandan itibaren işe koyularak karşılıksız bırakmayacağız. Söz veriyoruz Konya. Bizi gördüklerinde insanlarımızın yüzü gülüyor ve rahat bir nefes alıyorlar. Siz bir de bu şehri, seçimi kazandıktan sonra görün. Sokaklarımız çocuklar ve kadınlar başta olmak üzere insanlarımız için yeteri kadar güvenli değil. Çocuklar, kadınlar ve ailelerimiz sokaklarda korku ile değil huzurla yürüsün diye Konya’mızı, yaşamı tehdit eden her türlü unsurdan, her türlü suçtan temizleyeceğiz. Huzurlu bir yaşam senin hakkın Konya. Şehrin bir ucunda, bir insanımızın ayağına batan dikenin acısını kendi yüreğinde hissedene belediye başkanı diyoruz. Söz veriyoruz.”

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum