Karadeniz’de üç puan avı 

Karadeniz’de üç puan avı 

Konyaspor yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin Rize deplasmanında henüz galibiyeti bulunmuyor 

İ.H. Konyaspor Süper Ligin 32.haftasında bugün Çaykur Rizespor’a konuk olacak.  Çaykur Didi Stadyumunda yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak.

Şansalan’ın bu zorlu müsabakada yardımcılıklarını Serkan Ok ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak. 

RİZE İLE 28. RANDEVU

Konyaspor ile Çaykur Rizespor yarın oynanacak maçla birlikte 28. kez karşı karşıya gelecek.

Konyaspor ile Çaykur Rizespor bugün oynanacak maçla birlikte 28. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de bugüne kadar 27 maçta birbirlerine rakip olan Konyaspor ile Çaykun Rizespor maçları genelde çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.

Oynanan 27 maçın 9’unu Konyaspor, 6’sını ise Çaykur Rizespor kazandı. 12 maçta eşitliğin bozulmadığı rekabette Konyaspor rakip fileleri 36 kez havalandırırken, kalesinde ise 33 gol gördü. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında en farklı galibiyetlerini 3-0 ve 3-1’lik skorlarla aldı.

RİZEDE GALİBİYETİ YOK

Öte yandan Çaykur Didi Stadyumunda rakibine 13 kez konuk olan yeşil-beyazlıların rakibine karşı galibiyeti bulunmuyor. Konyaspor söz konusu maçlarda 5 mağlubiyet 8 beraberlik alırken, 31 puan kaybederken 8 puanı hanesine yazdırdı.

Konyaspor, çekişmeli geçen karşılaşmalarda rakip filelere 13 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. Yeşil-beyazlılar Rize’de oynanan karşılaşmalarda en farklı yenilgisini ise 5-3 ve 3-1’lik skorlarla aldı. Konyaspor, bugün Çaykur Rizespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak Rize’de ilk galibiyetini almak istiyor.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum