Kaptan takımını E-futbol Turnuvasında temsil edecek 

Kaptan takımını E-futbol Turnuvasında temsil edecek 

Süper Lig takımlarının birer futbolcusuyla katıldığı Türkiye E-Futbol Turnuvası'nda kura çekimi yapıldı ve 9-10 Mayıs'ta düzenlencek kupada eşleşmeler belli oldu. 

 

Kulüpler Birliği ve beIN SPORTS ortaklığında gerçekleşecek E-Spor turnuvasında Süper Lig’in 18 kulübünden futbolcular, hünerlerini dijital ortamda sergileyip, takımlarını temsil edecek.  Turnuva maçları beIN SPORTS'tan yayınlanacak. 

Konyaspor’u ise bu anlamda takımın en iyisi olan kaptan Selim Ay temsil edecek. Selim ilk maçta Ankaragücü’nden  Ferdi İmdat ile karşılaşacak. Kaptan bu maçı kazzandığı takdirde Trabzonspor -Yeni Malatyaspor maçının galibi ile yarı final bileti almak için karşılaşacak.
Türkiye E-Futbol Kupası'nda mücadele edecek futbolcular ve takımları şöyle:
Emre Akbaba (Galatasaray), N'Koudou (Beşiktaş), Onur Bulut (Alanyaspor), Salih Dursun (Antalyaspor), Gökhan Akkan (Ç.Rizespor), Erdoğan Yeşilyurt (Sivasspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Ulaş Zengin (Gaziantep FK), Arda Kızıldağ (Gençlerbirliği), Soner Aydoğdu (Göztepe), Cenk Şahin (Kayserispor), Anıl Koç (Kasımpaşa), Selim Ay (Konyaspor), İrfan Can Kahveci (Başakşehir), S.Ferdi İmdat (Ankaragücü), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Eren Tozlu (Y.Malatya) ve Oğuz Yılmaz (Denizlispor). Eşleşmeler ise şu şekilde:

Sivasspor - Rizespor - Antalyaspor galibi

Denizlispor - Gaziantep FK

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor

Konyaspor - Ankaragücü

Başakşehir - Beşiktaş - Kasımpaşa galibi

Alanyaspor - Göztepe

Kayserispor - Fenerbahçe

Galatasaray – Gençlerbirliği

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.