Kameks, ödüle doymuyor

Kameks, ödüle doymuyor

Son dönemlerde ihracat dalındaki başarılarından dolayı bir çok ödüle layık görülen Kameks İç ve Dış Tic. A.Ş. 2008 yılındaki başarılarından dolayı MÜSİAD'dan da Yılın İhracatçısı ödülünü aldı.

MÜSİAD Konya Şubesi’nin 16. Olağan Genel Kurulu’nun ardından Konya’nın sektöründe öne çıkan firmalar plaket ile ödüllendirildi. Konya milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükçü, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Odaların Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda İhracat Dalında Kamer Holding Şirketlerinden Kameks İç ve Dış Tic. A.Ş.  ödüle layık görüldü.

KAMEKS BÜYÜK TEDARİKÇİLER ARASINDA
Afrika'ya, Ortadoğu'dan Orta Asya'ya kadar geniş bir coğrafyaya aranan marka haline gelen Kameks İç ve Dış Ticaret A.Ş. Kamer Gurubu şirketlerinin ürünlerini dünyaya pazarlıyor. Alüminyum esnek tüp ve alüminyum yassı mamul konusunda yurtdışında önemli pazar payına sahip olan Kameks; yoğun pazarlama ve satış faaliyetlerini Konya merkez ve İstanbul ofisindeki deneyimli personeli ile gerçekleştiriyor. İhracat yapılan ülkelerdeki yoğun rekabet ve yerel üretici firmalarına rağmen kalite, temin, fiyat konusunda avantajlı konumu nedeniyle en önemli tedarikçi arasında olan Kameks, Avrupa da önemli beyaz eşya ve güneş enerjisi üreticilerinin yassı mamul konusunda en büyük tedarikçisi konumundadır.
Ödül töreninden sonra açıklama yapan Kameks A. Ş. İşletme Müdürü Ali Kurnaz şunları söyledi: “Firmamız, döviz kazandırıcı faaliyetleri nedeniyle Ticaret Odası, Müsiad ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından her yıl madalya ile ödüllendirilmektedir. Kamer Holding olarak isabetli yatırımlar yapmış olmanın ve bunun meyvesi olarak şirketlerimizin çeşitli dallarda ödüle layık görülüyor olmasından dolayı gururluyuz.  Önümüzdeki dönemlerde de, Türkiye ihracat rakamlarındaki artışa paralel olarak Kameks İç ve Dış Tic. A.Ş.  şirketimizin her yıl cirosunu arttırarak Türkiye de ilk 1000 firma arasına girmesini sağlamak en önemli hedefimizdir.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.