Kalede zorunlu rotasyon olacak

Kalede zorunlu rotasyon olacak

Geride kalan tüm maçlarda 90 dakika forma giyen İbrahim Sehic’in korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Kasımpaşa karşısında kalede zorunlu bir rotasyon gerçekleşecek.

İ.H. Konyaspor'da kaleci İbrahim Sehic ile orta saha oyuncusu Levan Shengelia, milli maçlar için gittiği ülkelerinde koronavirüse yakalandı. 2 futbolcunun tedavilerinin ülkelerinde devam ettiği öğrenilirken daha önce koronavirüse yakalanan Ömer Ali Şahiner ile Ahmet Çalık'ın iyileştiği, ancak bu hafta Kasımpaşa maçında forma giyip, giyemeyeceklerinin netlik kazanmadığı belirtildi.

Geride kalan tüm maçlarda 90 dakika forma giyen İbrahim Sehic’in korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Kasımpaşa karşısında kalede zorunlu bir rotasyon gerçekleşecek. Transferin son gününde takıma katılan Eray Birniçan’ın kaleye geçmesi bekleniyor. Birniçan daha önce Kasımpaşa’da da forma giymişti.

Gerida kalan 8 maçta da 90 dakika sahada kalan Boşnak kaleci performansıyla göz doldurdu. Takımı sahiplenmesi, karakteri ve şehre uyumu ile kısa sürede Konyaspor'a adapte olan İbrahim Sehic, taraftarın en çok sevdiği isimlerin başında geliyor.

32 yaşındaki kaleci, Bosna Hersek A Milli Takımı'nın da birinci kaleci konumunda yer alıyor. Sehic, ülkesinin UEFA Uluslar Ligi'nde şu ana kadar oynadığı tüm maçlarda sahada yer aldı. Toplamda 28 kez milli formayı sırtına geçiren başarılı eldiven, bu arenada da performansıyla beğeni topluyor.

KASIMPAŞA İÇİN SON RÖTUŞLAR

Konyaspor’da pazar günü iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıkları devam ediyor.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Milli takımlarda bulunan ve tedavilerine devam edilen oyuncular yer almazken, Samuel Eduok ise fizyoterapist Salik Kırışka yönetiminde ayrı olarak çalıştı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, çabukluk çalışması ve topla oyun ile devam etti.

Antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Konyaspor’un bugünkü idmanına milli takımlardan dönen oyuncuların da katılması bekleniyor. Konyaspor cumartesi günü yapacağı antrenmanın ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.