Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıkıyor

Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıkıyor

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kadın kollarınca gerçekleştirilen “Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Ç...

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kadın kollarınca gerçekleştirilen “Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıkıyor” mitingiyle protesto edildi.

AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde Kağıthane Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge katılan çok sayıda kadın, ellerindeki Türk bayrakları, döviz ve pankartlarla darbe girişimini kınadı. Mitingde eşi Fatma Kılıç ile katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, darbe girişiminin kabul edilemez olduğunu belirterek, şiddetle kınadıklarını söyledi.

Girişimin gerçekleştirildiği ilk andan itibaren sokaklarda olduklarını anımsatan Başkan Kılıç, “Bu darbe girişimi halkımızın sayesinde engellendi. Erkeği kadını, genci yaşlısı herkes demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara indi. Bu dik duruşunuz için hepinize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş da demokrasiye sahip çıktıkları için meydanda toplanan kadınlara teşekkür etti.

Darbe karşısında farklı siyasi partilerden çok sayıda kişinin bir arada olduğuna dikkati çeken Gökkuş, “Bu durum bizleri sevindiriyor. Demokrasimiz için darbelere birlikte ‘dur’ demeyi öğrenmeliyiz. Sizler de burada bunun en iyi örneklerinden birini sergiliyorsunuz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.