Kadınlar artık odalarda da olacak

Kadınlar artık odalarda da olacak

Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD)’ın belirli aralıklarla düzenlemiş olduğu üyeleriyle kaynaşma ve toplantı yemeğinde bir araya gelindi

 Dostluk ve işbirliğinin ön planda olduğu bu toplantıda yapacakları yeni projeler hakkında konuşarak ‘Kadınların odalarda yerini alması’ başlıklı temasıyla toplantıya başlandı. Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD) ve Mevlana Sanayi ve İş İnsanları Federasyonu (MevlanaSifed) Başkanı Güliz Arıkoğlu, 2022 döneminde gerçekleştirdikleri faaliyetleri üyelerine hatırlatırken yeni projelerin ve etkinliklerinde duyurusunu yaptı.
Toplantının açılışında konuşan Güliz Arıkoğlu, dernek olarak asıl hedeflerinin kadınların tüm sektörlerde hakim olmasının gerektiğine vurgu yaparak “En önemlisi odalarda yerimizi almalıyız. Konu adaylıkları kazanmak değil seçimlere dahil olarak bir gücümüzün olduğunu göstermeliyiz ve bu sayede diğer kadınlarada örnek olup teşvikte bulunuruz. Ben hepimizin gücüne ve desteğine inanıyorum. Sanayi Odaları. Ticaret Odaları, Borsa Odaları gibi yerlerde ilk adımı atıp yola koyulmalıyız” dedi

whatsapp-image-2022-11-05-at-10-53-02.jpeg

Sobe Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seda Dağlı’dan Sobe’ye desteğinden dolayı ödül vermesinin değerinin paha biçilmez olduğuna değinen Arıkoğlu, otizm hastalığının bir engel olmadığı aksine çaba ve gayretle çocukların yanında olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarının altını çizdi. 
Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD) Başkan Yardımcısı Şeyma Ayhan ise, Caef tarafından verilen Avrupa Sanayicileri ikinciliği ödülünü aldığının önemine vurgu yaparak, “Kadınlar olarak her yerde güçlüyüz. Bu aldığım ikincilik ödülü hepimizi temsil ediyor. Sanayide ve odalarda hep yerimizi alacağız” diye konuştu. 

whatsapp-image-2022-11-05-at-10-53-12.jpeg
Şeyma Ayhan’ın “Asla Prenses Olamayanlar” adlı kitabının çıktığını söyleyerek tebrikte bulunan Güliz Arıkoğlu, kadınlar için iyi bir rol ve model olduğunu bu motivasyonun hep devam etmesini, başarılarının daim olması dileklerini ileterek KİKAD adına Şeyma Ayhan’a ödül takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.