"İstanbul Yeditepe Konserleri"ne 30 Milyon Türk Lirası mı harcandı?

"İstanbul Yeditepe Konserleri"ne 30 Milyon Türk Lirası mı harcandı?

Vatandaşlar, "İstanbul Yeditepe Konserleri"ne 30 Milyon Türk Lirası'nın harcanıp harcanmadığını merak ediyor. Vahim iddiaya dair Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama yapılması talep ediliyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda "İstanbul Yeditepe Konserleri" adı altında bir dizi konser etkinliği düzenleniyor. İstanbul Boğazı'nın yanı başındaki Kuruçeşme'de gerçekleştirilen "İstanbul Yeditepe Konserleri"nde çok sayıda şarkıcı sahne alacak.

İletişim Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"ne ilişkin ortaya atılan bir iddiada 'Yok artık!' dedirtti. Söz konusu iddiaya göre "İstanbul Yeditepe Konserleri" için 30 Milyon Türk Lirası harcandı.

"İstanbul Yeditepe Konserleri" için 30 Milyon Türk Lirasının harcandığı iddiasına vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi. Özellikle vatandaşların birçoğunun maddi durumunun kötü olduğu bir zamanda konserlere para harcandığı yönündeki iddia akıllara durgunluk verdi.

"İstanbul Yeditepe Konserleri"ne 30 Milyon Türk Lirası harcandığına yönelik iddialar karşısında Cumhurbaşkanlığı'ndan henüz bir açıklama yapılmadı. Vahim iddiaya dair Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklama yapılması talep ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.