İsrail’in terörist yüzünü artık tüm dünya görmeli

İsrail’in terörist yüzünü artık tüm dünya görmeli

Türkiye Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVASEN) Konya Şube Başkanı Mustafa Fidan, İsrailin Filistinde yaptığı katliamları sert bir dille eleştirerek, Bugün dünya, tarihin gördüğü en vahşi soykırım girişimlerinden birine sahne olmaktadır.

Terörist devlet İsrail, hain yüzünü Filistin topraklarında gerçekleştirdiği saldırıyla bir kez daha göstermiştir” dedi. İsrail’in okullara ve evlere yönelik düzenlediği saldırılarda 400’ün üzerinde sivil halkın şehit olduğunu ve 200’ü ağır 1600’ün üzerinde Filistinlinin yaralandığını hatırlatan Mustafa Fidan, “Gazze’de yağdırdığı bombalarla çoluk çocuk onlarca masum insanı katleden işgalci İsrail, başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığın nefretini kazanmıştır. Dünyanın tek terörist devleti olan İsrail’in masum Gazze halkına yönelik saldırısını Diva-Sen olarak lanetleyerek şiddetle kınıyoruz. İsrail’in terörist yüzünü artık tüm dünya görmelidir” diye konuştu.
Diva-Sen olarak sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve hükümetin sadece İsrail’i kınamalarına ve mitingler yapılmasıyla gerektiği şekilde bir fayda sağlanamayacağına inandıklarını kaydeden Fidan, “Artık konuşmaktan çok, icraat zamanının gelip geçtiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.