"İsrail ile tüm ilişkiler kesilsin!"

"İsrail ile tüm ilişkiler kesilsin!"

Siyonist İsrail’in saldırıları sonucu Gazze’de 200’den fazla kişi yaralandı, 24 kişi de şehit düştü. İHH Konya Şube Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Uysal, “Siyonist Yahudi, Gazze'yi yıkıyor. İşgalci İsrail ile ilişkiler kesilsin” dedi 

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ni vuruyor. Saldırılarda aralarında 5 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 24 Filistinli hayatını kaybederken, 200’den fazla kişi de yaralandı. Saldırılar devam ederken İsrail'de 'Yüksek Komuta Odası' kuruldu ve 25 bin yedek asker göreve çağrıldı. Yediot Ahronot Gazetesi de İsrail savaş uçakları ile insansız hava araçlarının (İHA) Gazze`ye yönelik saldırılar sırasında 16 ton mühimmat kullandığını yazdı. Haberde, saldırılara, savaş uçaklarının yanı sıra 50 İHA`nın katıldığı ifade edildi. 

İSRAİL’E “BU ZULMÜ DURDURUN” ÇAĞRISI 

Filistin Devlet Başkanlığı, İsrail`in saldırılarını kınadı. Tırmanan gerilimden İsrail ordusunun sorumlu olduğu vurgulandı, İsrail`in saldırılarını derhal durdurması istendi. Birleşmiş Milletler Orta Doğu Barış Süreci Özel Temsilcisi Tor Wennesland da, saldırılara " Sivillere yönelik herhangi bir saldırının hiçbir gerekçesi olamaz " sözleriyle tepki gösterdi. Tunus, Cezayir ve Mısır`daki Ezher Kurumu da İsrail`in saldırılarını kınadı. Ürdün de İsrail`e saldırılarını sonlandırma, uluslararası topluma da Filistin halkını korumak için acil ve etkin şekilde harekete geçmesi çağrısı yaptı. Bölgedeki gerilim İsrail ordusunun 1 Ağustos`ta işgal altındaki Batı Şeria`nın Cenin kentine düzenlediği baskınla arttı. 

adsiz-002.jpg

BİZ YAHUDİ DÜŞMANI DEĞİLİZ DÜNYAYI KANDIRMAYIN

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Şube Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Uysal, Gazze'ye yönelik saldırıları kınadı ve Filistin'e yardım çağrısında bulundu. Uysal, “Üzülerek söylüyorum, buradaki Yahudi cemaatine çağrıda bulunuyorum. Biz Yahudi düşmanı değiliz, dünyayı böyle kandırmayın. Şu anda İsrail'deki bu saldırıyı kınayan Yahudiler de var. Dünyanın her tarafında eylemler örgütleniyor. Buralara Yahudiler de katılıyor. Siyonistlere sesleniyoruz, siyonistlere destek veren Türkiye'deki siyonistlere sesleniyoruz. Sakın ha uçaklara binip de İsrail'in yanında Filistinlilerle savaşmak için buradan yola çıkmayın” şeklinde konuştu. 

SİYONİSTLERİ ÜLKEMİZDE İSTEMİYORUZ

Uysal, Gazze'deki saldırılarda İsrail'in sivilleri vurduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Şu ana kadar 200’den fazla  yaralı 24 şehit var. İsrail askeri noktaları vurduğunu söylüyor ama vurulan yerlerin ancak yüzde 5'i askeri değerlendirilebilir. Sivil insanlar vuruluyor, dünyayı kandırıyorlar. Biliyoruz ki Siyonist İsrail'in parasının çoğu Türkiye'de yaşayan siyonist kökenli insanlarındır. Bu nedenle bu siyonistlere diyoruz ki; İsrail'deki gücünüzü kullanın ve bu saldırıyı durdurun. Bu saldırı sadece İsrail'deki siyonistelere zarar vermez, sizlere de zarar verir. Çağrıda bulunuyorum. Siyonist firmaların ürünlerini boykot etme kararımız vardır. Türkiye'deki siyonist firmaların hepsi biliniyor. Hangi firmaların MOSSAD'a vergi verdiğinin bilinmediği mi zannediliyor? Aklınızı başınıza alın. Sözde büyük devletler! Alın hırçın çocuğunuzu gidin topraklarımızdan. Lanetliler Gazze’ye saldırıyor. Lanetliler dizginlenmeli. Sapkın, azgın Yahudi; kadınları ve çocukları öldürüyor. En üst perdeden azarlanmalı, elleri kırılmalı. Siyonist Yahudi, Gazze'yi yıkıyor. Siyonistleri ülkemizde istemiyoruz. İşgalci, gasıp İsrail teror örgutü ile ilişkiler kesilsin.”

EMRE ÖZGÜL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum