İsmail Kartal 100. maçına çıkıyor

İsmail Kartal 100. maçına çıkıyor

Tecrübeli Teknik Direktör İsmail Kartal, Cumartesi günü oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla birlikte Teknik Direktörlük kariyerinde Süper Lig'deki 100. maçına çıkarak 'dalya' diyecek.

Tecrübeli Teknik Direktör İsmail Kartal,  Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla birlikte Teknik Direktörlük kariyerinde Süper Lig'deki 100. maçına çıkarak 'dalya' diyecek. Geçtiğimiz yıllarda Süper Lig'de, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü ve Çaykur Rizespor'u çalıştıran, şu anda da Konyaspor'un başında olan deneyimli teknik adam, 99 kez Süper Lig maçına çıktı. İsmail Kartal, bu süreçte, 41 galibiyet, 18 beraberlik alırken, 40 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

İ.H. Holding Konyaspor’un başarılı teknik direktörü İsmail Kartal geride kalan 10 haftada eksik ve sakat oyunculara rağmen takımına 12 puan toplatmayı başardı. Tecrübeli teknik adam geride kalan 9 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 3 de yenilgi aldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımları yenen Konyaspor ligin en az gol yiyen ikinci takımı olarak da dikkat çekiyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri Alanyaspor’un ardından 7 gol ile ligin en az gol yiyen ikinci takımı oldu.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.