İsimleri Konyaspor'la anılsa da Erzurumspor onları istiyor!

İsimleri Konyaspor'la anılsa da Erzurumspor onları istiyor!

Adı Konyaspor ile anılan Oscar Estupinan ve Johonno Omolo için ligin yeni ekibi B.B. Erzurumspor’un da devrede olduğu ve oyuncularla prensipte anlaştığı ifade edildi

Süper Ligin yeni ekibi Erzurumspor, Konyaspor'un da kadrosuna katmak adına yoğun uğraş verdiği Kenya Milli Takımı oyuncusu Johanna Omolo ve Oscar Estupian ile yakından ilgileniyor.

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamada Konyasporun da kadrosuna katmak istediği Kenyalı orta saha oyuncusu Johanna Omolo ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. 31 yaşındaki oyuncu Belçika ekibi Cercle Brugge forması giyiyor. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi olan deneyimli ön libero geçen sezon 12 maçta forma giyerken, bu sezon yeni başlayan ligde de geride kalan bölümde 3 karşılaşmada şans buldu.

ESTUPİNAN İÇİN DE NABIZ YOKLUYOR

Konyaspor’un talip olduğu ve geçtiğimiz sezonu Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da geçiren golcü oynucu Oscar Estupinan için Erzurumspor da devreye girdi. Yeşil-beyazlı ekip bu iki transfer için Dadaşlar ile yarışacak. Ayrıca Yurt dışından da birçok kulübün Kolombiyalı forveti transfer etmek için Guimaraes'le temas halinde olduğu öğrenildi. Geçen sezon genellikle yedek bekleyen Estupinan resmi maçlarda Denizlispor'un en çok gol atan oyuncusu oldu. Süper Lig'de 28 maçta 7 kez fileleri havalandıran golcü, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 5 müsabakada yine 7 defa gol sevinci yaşamıştı.

HAFTA İÇİ HAREKETLİ GEÇECEK

Bir süredir transfer konusunda sessiz olan Konyaspor yönetimi bu hafta içinde hızını arttıracak. Yeşil-beyazlı camianın bu hafta içerisinde bir iki oyuncu ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Konyaspor Omolo ve Estupinan transferlerini olumlu sonuçlandırdığı takdirde hafta sonuna kadar imzaları attıracak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum