‘İş birliği içinde hizmet ediyoruz’

‘İş birliği içinde hizmet ediyoruz’

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mahalle muhtarlarıyla 2023 yılı istişare ve değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Pekyatırmacı, tüm kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını kaydetti. 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediye ile vatandaşlar arasında köprü olan muhtarlarla 2023 yılı istişare ve değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Dış mahalle muhtarlarıyla görüşmelerini tamamlayan Başkan Pekyatırmacı merkez mahalle muhtarlarıyla ilçe genelindeki hizmetlerin işleyişi ile ilgili istişarelerini sürdürüyor. 

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve belediye başkan yardımcıları eşlik etti. 

PLANLAMALARA YÖN VERİYOR

Türkiye Yüzyılı hedefiyle her alanda ürettikleri hizmetlere yenilerini ekleme gayretiyle çalıştıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Konya’da her alanda olduğu tüm kurumlarımızla iş birliği içerisindeyiz ve bu kurumların temel taşı olan muhtarlarımız mahallelerimizle belediyeler arasında güçlü bir köprü vazifesi görüyor. Bizim hizmetlerimizin mahallelerdeki işleyişinin geri dönüşünü muhtarlarımız aracılığıyla alıyoruz. Bu iletişim kanalı aracılığıyla da yeni hizmet planlamalarımıza yön veriyoruz. Muhtarlarımız ile uyumumuz hizmet kalitemize de katkı sağlıyor. Bugüne kadar çok iyi bir şekilde belediyecilik hizmetleri yürütmemizde bu koordinasyon da büyük ölçüde rol oynamıştır. Bundan sonra da edindiğimiz tecrübeyle, birlikte hareket etme ruhuyla ve uyumumuzla da inşallah ilçemiz ve şehrimiz için güzel şeyler yapmayı hedefliyoruz” dedi. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.