İş Adamı Bulut’tan 112 Acil İstasyonu

İş Adamı Bulut’tan 112 Acil İstasyonu

Konya İl Sağlık Müdürlüğü ile Adem Bulut İnşaat A.Ş. arasında 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yapımına yönelik protokol imzalandı

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Yazır Mahallesi’nde yaptırılacak olan 112 istasyonunun imza töreninde protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hayırsever iş insanı Adem Bulut ve ortağı Mehmet Tamyüksek’e teşekkür eden Prof. Dr. Koç, şöyle konuştu: “İlimizde hizmet sunan 112 acil sağlık istasyonlarımızı ve diğer 1. Basamak sağlık hizmeti veren binalarımızın fiziki şartlarını devletimiz ve hayırseverlerimizin desteği ile hızla iyileştirmeye devam ediyoruz. Yapılan yardımlar sayesinde hedef ve projelerimizi daha hızlı hayata geçirme şansı buluyoruz. Böylesine önemli bir eserin daha şehrimize kazandırılması noktasında bizlere destek olan hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

Prof. Dr. Koç, Konya genelinde 79 adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun hizmet verdiğini hatırlatarak, şunları kaydetti: “Konya sağlığı, devlet ve millet iş birliği ile çok daha üst seviyelere çıkmaya devam etmektedir. Fiziki şartları oldukça kötü durumda olan 32 istasyonumuzu iki yıl gibi kısa bir sürede hayırseverlerimiz, belediyelerimiz ve Bakanlığımızın gönderdiği bütçeyle yenileyerek temel ihtiyaç malzemelerinin tamamını modernize ettik. Yıl sonuna kadar inşallah 5 istasyonumuzu daha yeni yerlerine taşımayı planlıyoruz”

Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut ve ortağı Mehmet Tamyüksek de protokolü imzalamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Geçmiş yıllarda da benzer hayır hizmetinde bulunduklarını dile getiren Bulut, “Bu tür hayır hizmetlerinde bulunmak bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Gerek sağlık alanında gerekse diğer alanlarda verdiğimiz desteklere gücümüz nispetinde devam edeceğiz. Bu protokol de inşallah hayırlara vesile olur. 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu kısa sürede tamamlayarak hizmete girmesini istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilgili protokol taraflarca imzalandı. Protokol imza töreninde İş adamı Mehmet Tamyüksek, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin ve 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Dr. Erkan Aşık’da hazır bulundu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.