IP TV'den maç izleyenler dikkat! Kendinizi cezaevinde bulabilirsiniz!

IP TV'den maç izleyenler dikkat! Kendinizi cezaevinde bulabilirsiniz!

Özellikle yurt dışında IP TV üzerinden yayınlanan süper lig maçlarına Emniyet Genel Müdürlüğü darbe vurmaya hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüpler Birliği ve Süper Lig yayıncısı Digiturk, illegal maç yayınlarıyla mücadele kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü ile yeni bir operasyona hazırlanıyor.

POLİS, KAÇAK MAÇ İZLEYENLERE BASKIN YAPACAK

Fotospor'da yer alan habere göre, kurumların ortak çalışmasıyla yaklaşık 1000 haneye uyarı baskını düzenlenecek. İzleyicilere büyük bir soruşturmanın parçası olabilecekleri yönünde uyarılar yapılacak. Devam eden soruşturma kapsamında kaçak maç yayını izleyenler arasında dev bir veri tabanı oluşturuldu.

YURT DIŞINDAKİ EMNİYET GÜÇLERİYLE İRTİBAT KURULDU

Maçları kaçak olarak izleyenleri uyarmak amacıyla evlerine gidecek polis, büyük bir ceza ile karşılaşabilecekleri konusunda bilgilendirme yapacak. TFF, Kulüpler Birliği ve Beinsports'un sahibi olduğu Digiturk'ün şikayetiyle Emniyet, hali hazırda özellikle yurt dışı kaynaklı olarak Süper Lig maçlarını kaçak yayınlayan platformlar konusunda başta Almanya, Hollanda ve Fransa emniyet birimleriyle bağlantı kurdu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum