İntihar eden borçlusunun mezarını yaktı

İntihar eden borçlusunun mezarını yaktı

Aksaray'da, intihar eden borçlusunun mezarını açıp ateşe veren alacaklı, o anları sosyal medya üzerinden canlı yayınladı.

Olay, Ervah Kabristanlığında yaşandı. 8 gün önce Aksaray'da çobanlar tarafından tüfekle vurulmuş halde ölü olarak bulunan 40 yaşındaki Abdullah Köse'nin, polisin yaptığı incelemelerin ardından intihar ettiği belirlendi. Abdullah Köse'ye ticaret yapmak amacıyla yaklaşık 400 bin lira borç veren Aladdin Y., Abdullah Köse'nin ölmesi üzerine parasını alamayınca ödeme günü olan 20 Nisan’da akşam saatlerinde mezarı başına gitti.

SENİ TOPRAĞIN ALTINDA YAKACAĞIM

Ervah Kabristanlığındaki Köse'nin mezarı başında önce mezarla konuşmaya başlayan Aladdin Y., bir süre sonra adeta çılgına dönerek ölen borçlusuna hakaretler edip küfürler yağdırdı. Ölen Abdullah Köse'nin mezarını kısmen açan Aladdin Y. sosyal medyasından canlı yayında "Kaçmak öyle kolay değil, seni toprağın altında yakacağım" dedi. Canlı yayında tüm yaptıklarını görüntülü olarak yayınlayan ve mezarın bir kısmını açan Aladdin Y. daha sonra mezara yanıcı bir madde dökerek ateşe verdi.

Canlı yayını gören ölen Abdullah Köse'nin yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine mezarlığa çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede Abdullah Köse'nin mezarı başına gelen polis ekipleri Aladdin Y.'yi ateşe verilmiş mezar başında mezarı açarken yakaladı. Zanlı "Adli kontrol şartı" ile serbest bırakıldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum