İnsuyu ve Kütükuşağı Sağlıkevleri hizmete açıldı

İnsuyu ve Kütükuşağı Sağlıkevleri hizmete açıldı

Cihanbeyli İlçesi’nin İnsuyu ve Kütükuşağı Mahallelerinde hayırseverler tarafından yaptırılan sağlık evleri hizmete açıldı.

Cihanbeyli İlçesi’nin İnsuyu ve Kütükuşağı Mahallelerinde hayırseverler tarafından yaptırılan sağlık evleri hizmete açıldı. Hayırsever İş İnsanı Serdar Önel ve Hayırsever Melike Geyik Başman tarafından yaptırılan sağlık evlerinin açılış programına İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Saat Kaya, hizmet başkanları, Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürü Murat Mutlu, muhtarlar, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konya merkez ve 31 ilçesinin her bir noktasında kaliteli sağlık hizmeti sunulması amacıyla çalıştıklarını ifade eden Prof. Dr. Koç, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak tüm ilçelerimizin sorunlarını tespit ederek çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Mahallelerimizde yenileyerek açtığımız sağlık evleri ile vatandaşlarımızın ilçe merkezindeki hastaneye gitmeden günlük gebe takiplerini yaptırabilmesini, aşı hizmetlerine ulaşabilmesini, enjeksiyon, pansuman gibi tedavileri daha rahat yaptırabilmelerini amaçlıyoruz. O nedenle, sağlık evlerinde sunulan hizmetleri son derece önemsiyoruz” dedi.

Sağlık çalışanlarının modern binalarda hizmet sunabilmeleri, vatandaşların sağlık hizmetine kolay ulaşabilmeleri adına başlatılan çalışmalar neticesinde yüzlerce sağlık tesisinin Konya’ya kazandırıldığını da ifade eden Prof. Dr. Koç, “Sağlık Bakanlığımız, belediyelerimiz ve hayırseverlerimizin örnek dayanışmasıyla tesis ettiğimiz, Sağlık Yatırımlarında Konya Modeline her geçen gün yeni yatırımlar ekleniyor ve şehrimiz modern sağlık tesislerine kavuşuyor. Bu tesislerin kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı Sayın Sağlık Bakanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tüm hayırseverlerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.