İMO'da yeni başkan Akın oldu

İMO'da yeni başkan Akın oldu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şubesi 15. Olağan Kurulu gerçekleştirildi. Bera Otel’de yapılan genel kurulda üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Süleyman Kamil Akın, başkan seçildi.

İnşaat Mühendisleri Odası 15’inci Olağan Kurulu’nu Bera Otel’de gerçekleştirdi. Kurula 14’üncü dönem Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Erken, 15. Dönem adayları Faruk Demet ve Süleyman Kamil Akın, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şube Başkanı Başkan Celil Çalış’ın yanı sıra çok sayıda delege ve üye katıldı. İMO eski Başkanı İbrahim Hakkı Erken Genel Kurulda yaptığı konuşmada, 15’inci olağan kurulun İnşaat Mühendisleri Odası’na hayırlı olmasını diledi. Erken, “30 yıldır meslektaşlarımızın sesi olan İMO Konya Şubesi’ne hizmet eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem seminerler ve çalışmalarda yoğunlaştık. Bu görev anlayışı ile bayrağı diğer arkadaşlarıma devretmenin gururunu yaşıyorum. Genel kurulumuzun ve temsilcilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını temenni ediyorum” diye konuştu.  Kurulda konuşan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yaşar Kaltakçı ise şunları söyledi; “ Genel kurulumuzun vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak iki aday ve haliyle iki liste olacak. Bu durumunda odamızda yeni bir hareketlenmeye neden olacaktır. Oda arkadaşlarımız daha çok bir araya geldi. Kurulumuza ve adaylara başarılar diliyorum.” 

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Asil Üyeler: Süleyman Kamil Akın, İlker Atalay, Mustafa Alptekin, Mahmut Sami Kollu, Murat Asil, Mustafa Kalaycı, Rabia Eke Doğan. Yedek Üyeler: Kürşat Seyit Kayabaşı, Hasan Özgür Yetiştirici, Alparslan Yarar, Alara Bölgen, Ali Aykut Han Çalışkan, Mehmet Akalın, Mehmet çekiç.

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.