“İmanlı ve inançlı nesil yetiştiriyoruz”

“İmanlı ve inançlı nesil yetiştiriyoruz”

AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “İnançlı ve azimli bir neslin inşası için gece gündüz yorulmadan çalışacağız” dedi.

AGD olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Konya'da da yaz ve kış aylarında binlerce gence hizmet verdiklerini söyleyen AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “İnançlı ve azimli bir neslin inşası için gece gündüz yorulmadan çalışacağız” dedi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Selçuklu Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu 2022 Yaz-Et kapanış programı Gençlik İlköğretim İlkokulu Bahçesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç'ın yanı sıra AGD Selçuklu İlçe Başkanı Durmuş Ali Kara, AGD Konya ve Selçuklu Şubesi yöneticileri ve yaz etkinliklerine katılan öğrencilerin aileleri katıldı.

3-1-1200x800.jpeg

“YAZ ETKİNLİKLERİ BİRÇOK GENCİN YETİŞMESİNE VESİLE OLDU”

Sinevizyon gösterisi ve Kur’an- ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç,  “Allaha şükürler olsun bir sezonu yaz etkinliklerini, yaz kurslarını bitirmiş oluyoruz. İnşallah meleklerinin alınlarından öptüğü gençlerimiz ile beraberiz.

3-7-1200x800.jpg Nasip olursa bu programdan da sonra kış etkinliklerinde de Anadolu Gençlik Derneğimizin çalışmalarında hep beraberce olacağız. Velilerimize teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde yetişmiş olması gerektiğine inanıyoruz. Bu noktada biz ahlaki ve manevi eğitim noktasında elimizden geleni yapmaya gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz yaz etkinlikleri programında emeği gecen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu

3-2-1200x800.jpeg

“İMANLI VE İNANÇLI BİR NESİL YETİŞTİRME GAYRETİNDEYİZ”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AGD Selçuklu İlçe Başkanı Durmuş Ali Kara, “Selçuklumuzda 10 noktada 500 kişi ile Türkiye’mizde 100’lerce noktada binlerce kişi ile yaz et etkinliklerimizi  gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yaz etkinliklerimizle Kur’an eğitimimizin yanında, sosyal ve kültürel faaliyetle zenginleştirilmiş bir program izledik. Gençlerimiz En güzel arkadaşlıkları bu programlarda kazandı.

3-8-1200x800.jpg Yıllar sonra gülümseyerek hatırlanacak anılar hafızalara kazındı. Milli görüş ruhudur, inancıdır mücadelesidir. Bu inanç ile dolu dolu bir yaz etkinliklerinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her sonun bir başlangıç olması düsturu ile çalışmalarımız yürütmekteyiz. Yaz etkinlikleri ve yıl içerisinde önce ahlak ve maneviyat diyen bir gençliğin yetişmesi için elinden gelen çabayı gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ” dedi. Konuşmaların ardından Yaz-Et öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler izleyicilere sunuldu. Yaz etkinlikleri kapanış programı ezgi Sanatçısı Ammar Acarlıoğlu’nun konseri ile son buldu

SAİT ÇELİK

3-4-1067x800.jpeg

3-5-1067x800.jpeg

3-6-1200x800.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.