İlikçi ve Atiker ailelerinin mutlu günü

İlikçi ve Atiker ailelerinin mutlu günü

Konya’da İlikçi ve Atiker aileleri, evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.

Nikah merasimine, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve oda başkanları katıldı.

2-6-1.jpeg

Meryem ve Ayhan İlikçi çiftinin kızı Melisa, Kadriye ve Mehmet Ali’nin torunu, Alim ve Ömer Atiker çiftinin oğlu Murat, görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan düğün merasiminde Melisa ve Murat çiftinin nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıyarak çifte bir ömür mutluluklar diledi. Genç çift iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarını belirtti.

Genç çift, bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İlikçi ve Atiker ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı

Merhaba Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler, ailelerini tebrik ederiz.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum