İlhan Palut: Oyuncularımın mücadelesinden gurur duydum

İlhan Palut: Oyuncularımın mücadelesinden gurur duydum

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut cezası nedeniyle Adana Demirspor maçını locadan izledi.

 

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut cezası nedeniyle Adana Demirspor maçını locadan izledi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Sivasspor maçında yaşanan olay nedeniyle bir maç ceza alan Palut için Konyaspor yönetimi, Tahkim Kurulu’na cezanın ertelenmesi için başvuruda bulunmuştu. Tahkim Kurulu yaptığı açıklamada itirazın reddine karar vermişti. Bu gelişme üzerine yeşil-beyazlı yönetim ikinci kez başvuru yaparak, kulübün yaşadığı zor günler nedeniyle İlhan Palut’un cezasını bir kez daha ertelenmesini istedi. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu bu başvuruyu da olumsuz cevap verdi.

BİZ BİR AİLEYİZ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Adana Demirspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı takımın genç teknik adamı oyuncularının orta koyduğu mücadeleden dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Palut, “Gerçekten duygusal manada çok yoğun bir haftadan geçtik takımımla beraber. Sonuçta hep söylüyoruz. Biz bir aileyiz. Kendi öz ailemizden daha çok futbolcularımızla beraberiz. Onun için böyle beklenmedik bir kayıp gerçekten bizi derinden yaraladı. Bir maçımız iptal oldu, ama 3 gün sonra bir maça çıktık. Şimdi gerçekten hazırlanmak kolay olmadı. Oyuncularla bire bir görüşmeler, toplu halde bir araya gelip birbirimize duygu aktarımları bulunduk. Maça çıkmayı reddeden oyuncular oldu. Gerçekten kolay bir yük değildi ve inşallah bir daha böyle bir olaya maruz kalmayız. Ama Ahmet'imizi kaybettik. Onun üzüntüsü hala içimizde” diye konuştu.

“OYUNCULARIMA BÜYÜK BİR SAYGI DUYDUM”

İlhan Palut, zor bir maça çıktıklarını ifade ederek, “Bugün bizim için tehlikeli bir gündü. Çünkü içinde bulunduğumuz duygusal durum sahada bizim duygusal tepkiler vermeye itebilirdi. Ama maçtan önce futbolcularımla konuşmamda Ahmet için yapabileceğimiz en iyi şey sahada mücadele etmek. Futbolumuzu oynamak. Oyuncularım da 90 dakika boyunca gerçekten hiç bir şekilde oyundan kopmadılar. Bütün maçı ellerinde tuttular. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Ben takımımı tebrik ediyorum ve bugün onlara çok büyük bir saygı duydum” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.