İlhan Palut: Kritik ve çok önemli bir 3 puan 

İlhan Palut: Kritik ve çok önemli bir 3 puan 

Deplasmanda 2-1 kazandıkları B.B. Erzurumspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kritik ve önemli karşılaşmadan 3 puan almanın önemine vurgu yaptı ve şunları söyledi:

"Ligin son 10 haftasına girilirken, her maç gibi bugün oynadığımız Erzurumspor maçı da çok kritik müsabakaydı. Çünkü puan avantajımız olsa da, ligin bitimine çok zaman var ve dengelerin her an değişebileceği bir lig yaşıyoruz. Onun için Erzurumspor'un maça çıkarken ki konsantrasyonunu tahmin edebiliyorduk. 

Takımım ilk yarı güzel bir futbol ortaya koydu. Rakibe akan oyunda pozisyon vermedik ve rakip kalede pozisyonlar yakaladık. Üçüncü bölgede çok tehdit ediciydik. Üstüne bir de penaltı kaçırdık ve iki gol bulduk. Bir anlık dikkatsizlikle yediğimiz gol hariç ilk yarıdaki oyundan memnunum. İkinci yarı itibariyle ilk 10 dakika iyi başladık. Sonrasında topu daha fazla rakibe verdik. Bu olabilir ama bunu yaptığınızda çok daha iyi kontra ataklara çıkmanız gerekiyor. Bunu başaramadık. 

Sonuç olarak çok değerli bir 3 puan aldık. Sahada gösterilen mücadeleden, istekten memnunum. Futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Yoğun bir hafta yaşayacağız, hemen üç gün sonraki Ankaragücü maçının

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum