İlhan Palut istatistikleri altüst etti     

İlhan Palut istatistikleri altüst etti     

Bu sezon müthiş bir performans ortaya koyan İ.H.Konyaspor’da oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan genç teknik direktör İlhan Palut, şimdiden kulüp tarihinde önemli bir yer edindi. 

Konyaspor ’un başında harika bir sezon geçiren, oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan İlhan Palut, şimdiden kulüp tarihinde önemli bir yer edindi. Göztepe karşısında  yeşil-beyazlı takımın başında 51. maçına çıkan başarılı hoca bu maçı 3-0 kazanmasını bildi. Bu sezon müthiş bir performans ortaya koyan Konyaspor’da İlhan Palut ve teknik ekibin başarısı da kulüp tarihindeki yerini aldı.  Bu sezon ligde 31 maç oynayan Konyaspor  17 galibiyet  7 beraberlik  7 yenilgi aldı ve 58 puan topladı.

2016’dan bu yana ilk kez üst üste 3 maç kazanan Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, Yeşil-Beyazlı takımda çıktığı 47 lig maçında 80 puan topladı.  Genç teknik adam Türkiye Kupası ile birlikte takımın başında 51 maça çıktı. Bu maçlarda 24 galibiyet 14 beraberlik 13 yenilgi alırken 1.69 puan ortalaması yakalayan İlhan Palut kulüp tarihinin en yüksek ortalamasına sahip oldu.

LİGE VE KONYASPOR TARİHİNE DAMGA VURDU

Yeşil-Beyazlı takımda topladığı 58 puanla lige damga vuran genç teknik adam, geçen sezondan bu yana çıktığı 51 maçta 80 puan elde etmiş oldu. Konyaspor’u 12 maç ve üzeri çalıştıran hocalar arasındaki puan ortalamalarına bakıldığında İlhan Palut 1.69 ile kulüp tarihinin en başarılı hocası konumuna geldi. Hatayspor’dan sonra Göztepe’de çalışan Palut ve ekibinin kariyerindeki 3. takım Konyaspor oldu. İlhan Palut daha önce 433 gün görev yaptığı Göztepe’de ise çıktığı 47 maçta; 15 galibiyet, 14 beraberlik ve 18 mağlubiyet alırken 1.26 maç başı puan ortalaması tuttururken, 971 gün kaldığı Hatayspor’da ise 104 maçta 60 galibiyet, 26 beraberlik ve 18 yenilgi alarak 1.98 maç başı puan ortalaması yakalamıştı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum