İlhan hoca hücum hattına alternatif arıyor

İlhan hoca hücum hattına alternatif arıyor

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut Galatasaray maçında gol bölgesinde farklı alternatifler düşünüyor.

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut Galatasaray maçında gol bölgesinde farklı alternatifler düşünüyor. Sokol’un kovid testinin pozitif çıkması Ahmed Hassan’ın milli takımdan sakat dönmesi genç hocayı farklı alternatiflere yöneltti. Oyuncuların durumları maç saatinde netlik kazanacak

Hücum hattındaki sakatlıklarla ilgili konuşan İlhan Palut "Sokol Cikalleshi, Arnavutluk'ta bir test yaptıracak. Gelince biz de test yaptıracağız. Ahmed Hassan da Mısır Milli Takımı'ndan problemli döndü. Sağlık durumuna bakacağız. iki oyuncumuzla alakalı negatif durumlar olursa, takım hattından hücuma takviye yapacağız. Artem Kravets de alternatiflerden olacak. Paul-Jose Mpoku'nun da sakatlığı var." dedi.

Milli takımlarından dönen isimlerin ardından Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen İlhan Palut "Galatasaray hazırlıklarına başladık. Galatasaray maçına iyi futbol oynamaya ve kazanmaya gideceğiz. Istanbul deplasmanı kolay değildir. İyi skor için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum