İl olmayı bekleyen ilçelere kötü haber

İl olmayı bekleyen ilçelere kötü haber
Ekrem Erdem: "Hiçbir ilçenin il yapılması konusu gündemimizde yok"

Sivas Suşehri'ndeki temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Belediye Başkanı Sedat Sel'den bilgi aldı.

Suşehri'nin il olması konusundaki taleplere ilişkin görüşleri sorulan Erdem, 'Hiçbir ilçenin il yapılması konusu gündemimizde yoktur. Artık 'uzak yer' diye bir şey kalmadı. Bölünmüş yollarla, uçaklarla, tünellerle uzak yerler yakın oldu' diye konuştu.

İlçelerin güzel ve modern bir görünüme kavuşturulmasının önemine dikkati çeken Erdem, 'Bizler de bu konuda çalışıyoruz. Suşehri için neler yapabiliriz, nasıl güzel bir şehir yaparız, onları konuşalım. Sivas'ı daha ilerilere nasıl götürürüz, bunları görüşelim. İl olmuşsun ama gelişme yok, ne işimize yarayacak. Biz de Kelkit Vadisi'nin merkezi olan Suşehri'nin, vadideki ilçelerin gelişmesi, modern bir yöre olması için çalışıyoruz' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.