İki Doğu İki Batı’dan anlamlı ziyaret

İki Doğu İki Batı’dan anlamlı ziyaret

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği, Konya’daki  yurtlarda ve öğrenci evlerinde kalan öğrencileri Ramazan Bayramı münasebetiyle ziyaret ederek yalnız bırakmadı

Dernek yöneticileri ve derneğin gönüllüleri hazırladıkları ikramlıkları öğrencilere ulaştırdı. Covid-19 salgınından dolayı ülkelerine gidemeyen ve bayramı ailelerinden uzakta eda eden öğrencileri İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği unutmadı.  Dernek Başkanı Murat Arslan, KYK Konya Yurt Hizmetleri Şube Müdürü İsa Araba, dernek yöneticileri ve gönüllüler Ali Ulvi Kurucu, Sadrettin Konevi, Melike Cihan KYK Yurtlarına bayram ziyaretinde bulundu. Derneğin gönüllüleri ve Dosteli Derneğinin katkıları ile öğrenciler için çeşitli ikramlar hazırlanıp yurt bahçesinde stant açıldı. Maske, mesafe kuralları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen bayram ziyareti büyük bir heyecan ile karşılandı.

 Daha sonra dernek yönetimi ve üyeleri KTO Karatay Üniversitesi Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencileri ziyaret ederek bayramlaştı.

 Dernek üyeleri ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaret evde ikamet eden öğrencilerin ikramlarının teslimi ile sona erdi.

 İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Murat Arslan; “Pandemi nedeniyle 1 yılı aşkın süredir evlerine gidemeyen, ailelerini göremeyen öğrenci kardeşlerimizi her zaman olduğu gibi bu bayramda da yalnız bırakmak istemedik. Biz misafirperver bir milletiz. Misafir öğrencilerimize ev sahibi olarak hazırlamış olduğumuz ikramları kaldıkları yurtlarda ve evlerde ulaştırdık. Hanımlar Komisyonu Üyelerimize ve Dosteli Derneğimizin Değerli yetkilileri ve çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.