İHL’de etkinlik rüzgarı 

İHL’de etkinlik rüzgarı 

Meram Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) düzenlediği etkinlikler ve yarışmalar ile öğrencileri eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyor. Öğrencilerin ve velilerin takdirini toplayan etkinlikler büyük ilgi görüyor

Meram Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı 

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Namziye İbalı, Şeydanur Danışan ve Sümeyye Bilgen'in düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması Final Programı okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Arif Bağcı, TÜGVA Başkanı Enes Halil Erdal katıldı. Program okul müdürü Burhaneddin Söylemez'in açılış konuşması ile başladı.

Sponsorluk ve öncülüğünü okul velisi Abdullah Örs'ün üstlendiği yarışmada birinci Abdülkadir Enes Önal, ikinci Muhammed İnci, üçüncü Salih Eren Altındağ ve Furkan Kingutmez oldu. Programın sonunda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, bu tür programların ehemmiyetine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti. Program güzel temennilerle çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YENİLENEBİLİR ENERJİ ANLATILDI 

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Erdal Handemir ve Fatma Betül Vural, "Her Yer Okul" projesi kapsamında öğrencilerle birlikte Solimpeks Güneş Enerji Sistemlerini ziyaret ettiler. Solimpeks yetkilileri ürettikleri güneş enerji panelleri hakkında öğrencilere detaylı bilgi verdi. Yetkililer ülke ekonomisi için yenilenebilir enerji kaynaklarının vazgeçilmez olduğunu belirtti. 

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.