İ.H.Konyaspor 1 puana razı oldu

İ.H.Konyaspor 1 puana razı oldu

İ. H. Konyaspor sahasında 1-0 geriye düştüğü Yeni Malatyaspor karşısında Kravets ile beraberliği yakaladı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte puanını 6'ya yükseltti

Süper Lig'in 5. haftasında İttifak Holding Konyaspor, konuk ettiği Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken konuk ekip ikinci devrenin 58.dakikasında Zeki Yavru ile 1-0 öne geçti. Cueva'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Zeki Yavru'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Konyaspor bu gole 83. dakikada Artem Karvets ile cevap verdi. Ömer Ali Şahiner'in sol köşe gönderinden gönderdiği topu arka direkte bulunan Skubiç kafayla altıpasa gönderdi. Topu iyi takip eden Artem Kravets kafa vuruşu ile takımına beraberliği getdirdi 1-1. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte puanını 6'ya yükseltti.

KRAVETS 3. GOLÜNÜ ATTI

Konyaspor'un Ukraynalı golcüsü Artem Kravets, Süper Lig'deki 3. golünü attı. 1-1 sona eren Yeni Malatyaspor karşılaşmasında takımına beraberliği getiren golü kaydeden 31 yaşındaki oyuncu, gol sayısını 3'e çıkardı. Kravets, ligde daha önce de Beşiktaş ağlarını iki kez havalandırmıştı.

AHMET ÇALIK SİFTAH YAPTI

Konyaspor'un son transferİ Ahmet Çalık, yeşil-beyazlı formayla ilk maçına çıktı

Ahmet Çalık, Uğur Demirok'un sakatlığı sebebiyle kadroda olmadığı yeni Malatyaspor maçına ilk 11'de başladı. 26 yaşındaki oyuncu. stoperde Abdülkerim Bardakcı ile beraber forma giydi.

MUSA ÇAĞIRAN OYUNU HAREKETLENDİRDİ

Konyaspor’un Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada 62. Dakikada Amir Hadziahmetovic’in yerine oyuna dahil olan Musa Çağıran, maça hareketlilik kattı. Orta sahada ilk yarıda istediği dinamizmi sağlayamayan Konyaspor ikinci yarıda Musa Çağıran’ın oyuna girmesiyle hücum reaksiyonlarında daha etkili oldu ve sonrasında da golü buldu.

KARTAL MAÇ KAYBETMEDİ

Bu sezon 5 haftada 4 maça çıkan İ.H. Konyaspor bu karşılaşmalarda hiç mağlup olmadı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 4 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik aldı Konyaspor ekip bu maçla birlikte puanını 6'ya yükseltti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.