HÜDAPAR'dan Konya'daki konsere tepki: Pop konseri ne alaka?

HÜDAPAR'dan Konya'daki konsere tepki: Pop konseri ne alaka?

5. İslami Dayanışma Oyunları etkinlikleri, pop sanatçısı Soner Sarıkabadayı'nın konseriyle başladı. Hür Dava Partisi HÜDAPAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan, düzenlenen bu konsere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

5. İslami Dayanışma Oyunları etkinlikleri, pop sanatçısı Soner Sarıkabadayı'nın konseriyle başladı. Hür Dava Partisi HÜDAPAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan, düzenlenen bu konsere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Tan, “5. İslami Dayanışma Oyunları ile bu pop konserinin ne alakası var? İslam'ın ruhuna uygun bir sanat ve sanatçı bulunamadı mı?” diyerek, konseri eleştirdi.

SOSYAL MEDYADA BAŞKA TEPKİLER DE GELDİ

Sosyal medyadan ayrıca konsere şöyle tepkiler de geldi: “Konya'daki İslami dayanışma oyunları Soner Sarıkabadayı konseriyle start alacakmış. Gerçekten müthiş ya . Mabel Matiz'in işi falan çıkmış olmalı yoksa kesin o tercih edilirdi.” “Biri açıklayabilir mi ? İslami / dayanışma oyunları… Soner Sarıkabadayı. Para harcamak için yer aramak.!” “İslâmi oyunların açılışını ünlü ilahi sanatçısı(!) Soner Sarıkabadayı yapacakmış! İşte AKP'nin İslâm anlayışı.” “Evet başkanım. Gerçekten hazırsınız. Getirdiğimiz Soner Sarıkabadayı ezan okunurken şarkılarına devam etti ve kimsenin sesi çıkmadı. Cami cemaati namazı müzik eşliğinde kıldı. Çok yakıştı Konyamıza.” “"İslami Dayanışma Oyunları kapsamında düzenlenecek olan Soner Sarıkabadayı konseri" mi??? Tevbe estağfirullah...” “Soner Sarıkabadayı sordum sarı çiçeğe mi okuyacak? Çok İslami bir dayanışma olmuş. İslama dayanıp bildiğin eğleniyorlar.” “İslami Dayanışma Oyunları'na illa bir şarkıcı çağıracaksanız, Mustafa Ceceli'yi çağırın. Adam bir kere hacı, ayrıca çeşitli Ramazan programlarına katılmış, canlı ezan okumuş, "Aşk İçin Gelmişiz" diye ilahi albümü var. Soner Sarıkabadayı ne abi, ne alaka?”

HABER MERKEZİ

 

Vatandaşın paylaşımları şu şekilde:

tepki-1.png

tepki-2.png

tepki-3.png

tepki-4.png

tepki-5.png

tepki-6.png

tepki-7.png

tepki.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum