Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu gururlandırdı 

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu gururlandırdı 

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Kahramanmaraş'ta düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya Konya’yı temsilen katılan Hoca Ahmet Yesevi SK Türkiye 3.’sü olarak büyüm gurur yaşattı 

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Kahramanmaraş'ta düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya Konya’yı temsilen katılan Hoca Ahmet Yesevi SK Türkiye 3.’sü olarak büyüm gurur yaşattı.

img-20220421-wa0016.jpg

Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü antrenörü ve aynı zamanda okulun beden eğitimi öğretmeni  Murat Erpolat aldıkları başarıdan dolayı gururlu olduklarını söyledi.

Erpolat: Türkiye Hentbol Federasyonu 2021-2022 sezonunda  ilimizi 1. Ligde temsil eden okulumuzun ismi ile kurulan Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü  Bayan Hentbol  takımı alt yapısını oluşturan sporcu kızlarımız Kahramanmaraş’da 6 takımlı 8 gruptan oluşan 47 kulübün katılımıyla gerçekleşen Küçükler Kadınlar Hentbol Türkiye Finali müsabakalarında Grubunu namağlup 1. bitirmiş. Çeyrek, yarı final ve final müsabakaları sonucunda ise Türkiye 3.sü olmuştur. Kulübümüze ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz. Büyük özveri ile kısıtlı imkanlarla bu gururu bizlere yaşatan küçük kız takımımıza canı gönülden  teşekkür ediyorum” dedi. 

img-20220421-wa0014.jpg

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müdürü Aynur Türkoğlu da alınan başarıdan dolayı büyük gurur duyduklarını ifade ederek emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere  ve velilere teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ  

img-20220421-wa0015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.