Hizmet bizim işimiz
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, “Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halka en iyi hizmeti vereceğiz. Güç ve enerjimiz var. Konya ve Çeltiği yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Hizmet bizim işimiz” dedi
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Çeltik Belediye Başkan Adayı İsmail Altunkalem ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Çeltik ve beldelerini ziyaret ederek, halkla biraraya geldiler. Kalabalığa hitap eden Özkafa, Çeltik’e en büyük hizmetleri sunacaklarının sözünü verdi. Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, “Belediye seçimleri ile beraber hem Çektik'te hem Konya Büyükşehir Belediyemizde hem de diğer pek çok ilçemizde, Saadet Partimiz inşallah seçimleri kazanacak. 30 yıl evvel, 20 yıl, 10 yıl evvel Milli Görüş’ün temsilcisi olarak nasıl müstesna hizmetleri hem hükümette hem belediyelerde gerçekleştirmiş isek Bismillah diyeceğiz ve bu büyük hizmetleri kaldığımız yerden yürütmeye devam edeceğiz inşallah.
İshakuşağı ve Çeltiğimizi pırıl pırıl, yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Tarım ve hayvancılığın, sanayi ve ticaretin gelişmesi için bu yeni Büyükşehir Yasası, Büyükşehir Belediyemize her türlü imkânı veriyor. Böylesine büyük tecrübelere sahip arkadaşımızla el ele vererek büyükşehir belediyemizle, Çeltik belediyemizle bu kıymetli bölgemizi ve bu bölgede yaşayan siz kıymetli hemşerilerimizi Allah’ın izni ile en hayırlı, en yeni hizmetlerle tanıştıracak güç enerji ve tecrübe bizde var. Konya çok sayıda hizmet aldı. Çeltik belediyesi ve büyükşehir belediyesi, o bakımdan kıymetli belediye başkanımız ile iki belediye birden en büyük hizmetleri yapacağımızı bütün bu siz hazirunun huzurunda ilan ediyoruz” sözlerini kullandı.
SİYASET MERHAMET İŞİDİR
Çeltik Belediye Başkan Adayı İsmail Altunkalem de, “Geleceği satın alabilecek tek şey bugünkü kararlarınızdır. İlçe halkımızın teveccühü doğrultusunda ve omuzlarımızdaki sorumluluğun bilinci ile ilçeye hizmet için aday oldum. Yandaş belediyeciliği, vatandaş belediyeciliğine çevireceğiz. Yaşadığımız kenti pak etmeye, yediğimiz lokmayı ak etmeye geliyoruz. Göç veren yerlere güç vermeye geliyoruz. İnsanların doğduğu yerde doyması için geliyoruz. İmarı, çevresi ile kültürel ve sosyal yönüyle sorunlarını çözmüş modern bir Çeltik en büyük hedefimizdir. Güçlü istikbal için azim ve kararlılık gerekir. Bizler sesimizi değil, sözümüzü yükselteceğiz. Çünkü yağmurlardır zambakları büyüten; gök gürültüleri değil. Siyaset merhamet işidir, belediyecilik yalnız dozerle, makbuzlarla yürütülen bir iş değildir. Bir gönül işidir. Birikim meselesidir. Şehrin ve halkın nabzını duyacak insan sevgisi ile yapılan macera dolu duygu dolu bir iştir. Dünyayı değiştirenler işgal edenler değil, dünyaya aşk atanlardır” diye konuştu.
merhabahaber.com





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.